.

.

NOLITOY 15 бр Коледен Реколта за Украса Бижута King Творчески Лешникотрошачката Haning Рафтове за Празнични Бисквити Дървена Кукла, Лешникотрошачка от Висящи См Маси Крася?

NOLITOY 15 бр Коледен Реколта за Украса Бижута King Творчески Лешникотрошачката Haning Рафтове за Празнични Бисквити Дървена

BGN 1.33

Наличност
На склад

Украса под формата на щелкунчика : Произведено от висококачествен дървен материал, декорация във формата на щелкунчика издръжлив, него не е лесно да се прекъснеКоледен куклено-декор : Изработен е от висококачествен дървен материал с голямо умение, сигурно и проектиран за продължителна употреба. Коледен лешникотрошачката : идеален избор за подарък за Коледа, сватба, Св. Валентин, на участието, годишнини, празници и др.Фигурки на коледни Щелкунчиков : коледен Куклен лешникотрошачката да украсят вашата коледно парти.Лешникотрошачката-войници : Отличен рана, обмислена до всеки детайл, за да му придават елегантен и очарователен вид.Украса под формата на щелкунчика : Произведено от висококачествен дървен материал, декорация във формата на щелкунчика издръжлив, него не е лесно да се прекъсне.Коледен куклено-декор : Изработен е от висококачествен дървен материал с голямо умение, сигурно и проектиран за продължителна употреба. Коледен лешникотрошачката : идеален избор за подарък за Коледа, сватба, Св. Валентин, на участието, годишнини, празници и др.Фигурки на коледни Щелкунчиков : коледен Куклен лешникотрошачката да украсят вашата коледно парти.Лешникотрошачката-войници : Отличен рана, обмислена до всеки детайл, за да му придават елегантен и очарователен вид.Пратката включва 5 бр. x 3 × украшения във формата на щелкунчика Особености -Материал : дървени коледни бисквити -Творчески куклен декор под формата на щелкунчика може да се използва за украса на вашия дом, хотел, ресторант, кафене и т., Висящ дървен декор под формата на щелкунчика. -Творческа обстановка "лешникотрошачката" може да се използва като подпори за снимане, за да направи няколко великолепни снимки на декорации за коледната елха. -Добре декорирайте стаята си, направете така, че декорация плотове изглеждаше ярко и очарователно, дървен окачен лешникотрошачката.50 см / украшение от орех 4. -Произведен от висококачествен дървен материал, с отлична изработка, той е сигурен и траен за продължителна употреба коледна украса лешникотрошачката.

Опции за продукта

Свързани продукти