.

.

Автомобилен манометър за сядане 50 На високо-чувствителен Тънкослоен Сензор за налягане

Автомобилен манометър за сядане 50 На високо-чувствителен Тънкослоен Сензор за налягане

BGN 3.34

Наличност
На склад

【ВИСОКА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ】 Датчик за налягане в автокресле има бързо време за реакция и висока чувствителност, може да се използва безопасно и сигурноМаксимално управляващо напрежение : ≤50В.Работен ток : ≤100 ma.Материал рамка издържа на натиска на : 2k DVC. Време на стягане : 6 мс. 【ПРИНЦИП на РАБОТА】 Система за откриване, състояща се от електронен блок за управление (ECU), напомняния за пристегнутом рамо сигурност (SBR) и катарами на колана, може да открива присъствието на пътника или неразпределено предмет на седалката и да се вземе решение за включване на осветление или, в съчетание със звуков предупредителен знак, да напомня на пътниците за необходимо, затегнете коланите. 【ОСНОВНАТА ФУНКЦИЯ на】 Този тънкослоен модул за следене на налягането се използва главно за да се определи дали пътниците на седалките и напомняния им за необходимо, затегнете коланите.Датчик за налягане на автомобилния колан може да се използва широко в кола, автобус, такси, пътнически машина, масаж стол, детска стола си и т. 【ОПИСАНИЕ на ФУНКЦИЯТА】 1. Тънкослоен ключ. Когато на седалката никой не седи, сензор за изключен, резистентност > 10 MΩ. Когато седалката е заета сензор е свързан, устойчивост ≤150 Ома. 【Сензор за налягане предпазен колан на АВТОМОБИЛА】 Датчик за налягане на седалката е изработена от висококачествени материали, с висока степен на стабилност и издръжливост.Този датчик за налягане може да се работи със светлинна или звукова аларма, напомняща на пътниците за необходимо, затегнете коланите, чрез предотвратяване на сблъсък с твърди детайли или други пътници.Спецификация : лице за контакт съпротивление : 0,5-10 Ома Съпротивление на изолацията : ≥100 mω Работна сила ключ : 15-750 gbv Нормална работна температура : от -40 ℃ до + 85 ℃ Как да използвате : 1. Система за напомняне за ремнях за сигурност, която предупреждава пътниците в колата, когато ги колани не е предпазен. Устройство за напомняне за пристегнутом рамо на безопасността на превозното средство за откриване на пътниците - система, инсталирана на седалката на колата и състояща се от чувствителни устройства, колани кабели и свързващи устройства, използвани за определяне на наличието на пътника на седалката.

Опции за продукта

Contact Resistance:
0.5-10Ω
Insulation Resistance:
≥100MΩ
Key Operating Force:
15-750g
Normal Working Temperature:
-40℃ to +85℃
How to Use:
1. Seat Belt ReminderA system that alerts the occupants of vehicle when their seatbelts are not fastened.:
2. Vehicle Seat Belt Reminder Device Passenger Detection SystemA system installed in the seat of a motor vehicle and composed of sensing device, wiring harnesses and connecting devices, used to determine the occupancy of occupants on the seat.:
3. Monitor DeviceA test device used to catch the signals of the sensing device and reflect the occupancy status of occupants or non occupancy status of objects detected by the sensing device in the form of sound and light. For example, the occupants occupy, the indicator light will be on, otherwise the indicator light will be off.:
4. Detection FunctionWhen the sensing device detects that the seat is occupied by an occupant, the detection device indicates the occupant occupancy status.:
5:
Undetection FunctionWhen the sensing device detects that the seat is not occupied by a passenger, the detection device indicates an unoccupied state of the object.
Package List:
1 x Car Safety Belt Pressure Sensor:

Свързани продукти