.

.

FZZDP Сгъсти Прожекционен екран, 120/150 инча 16: 9, Сгъваем Бял Портативен Прожекционен екран От Полиестер за домашно кино на открито (площ: 150 инча)

FZZDP Сгъсти Прожекционен екран, 120/150 инча 16: 9, Сгъваем Бял Портативен Прожекционен екран От Полиестер за домашно

BGN 3.33

Наличност
На склад

Благодарение ъгъл на видимост 170 градуса екран създава впечатление иммерсивного киноМожете да сгънете екран с малък размер и да го постави в своя раница или куфар.Изработена от естествен полиестер и ликра, тя е гладка и осигурява яркост на образите.И двете страни могат да показва изображения с висока резолюция.Перфектният избор за дома, презентация на конференцията, публично показване, на открито, партита и т. Благодарение ъгъл на видимост 170 градуса екран създава впечатление иммерсивного кино.Можете да сгънете екран с малък размер и да го постави в своя раница или куфар.Изработена от естествен полиестер и ликра, тя е гладка и осигурява яркост на образите.И двете страни могат да показва изображения с висока резолюция.Перфектният избор за дома, презентация на конференцията, публично показване, на открито, партита и т. Описание : Основни характеристики : - Голяма зона на гледане С ъгъл на видимост от 170 градуса екран ви осигурява вълнуващо кино.Сгъваема конструкция може да Се сгъва на екрана малък размер и да го постави в своя раница или куфар.Еластична тъкан със защита от бръчките, изработени от естествен полиестер и ликра, гладка и осигурява яркост на образите.Двустранен проекция от двете страни дава възможност за показване на картина с висока резолюция.Лесна инсталация С помощта на въжета и куки екран можете бързо и лесно да се установи.Широко применениеидеальный избор за дома, презентация на конференцията, публично показване, на открито, партита и т. Параметри : Материал на екрана : полиестер + ликра + метални отвори Формат : 16 : 9 FHD и 4k Ъгъл на виждане : 170 градуса Обслужване : 1. Ако на екрана има малки петна, можете да почистите мръсни подробности и го оставете да изсъхне напълно. Вас могат да се перат на ръка или в почистването на машината.Пратката включва : 1 x проекционная плат Забележка : 1. Тъй като посочения по-горе размер се измерва ръчно, размерът на реалното продукта, който сте получили, може да се различават малко от посочения по-горе размер .

Опции за продукта

Screen material:
polyester + spandex + metal holes
Format:
16
Viewing angle:
170 degree
Maintenance:
1. If there are small stains on the screen, you can clean the dirty parts and let it dry.:
2. You can be washed by hands or in the cleaning machine.:
Package Included:
1 x Projection Cloth:
Notice:
1.Since the size above is measured by hand, the size of the actual item you received could be slightly different from the size above..:
2.Not RetailPackage.:
3. Due to monitor and lighting conditions, colors may vary slightly from the listed photos. :

Свързани продукти