.

.

Lil Ray 2 Грама на Празен Бял Флакон-помпа за пяна, Захранващи Сапун-Пенообразуватели за шампоан за мигли, Сапун за ръце, Пеноочистителя (Златната помпа, 12 бр.)

Lil Ray 2 Грама на Празен Бял Флакон-помпа за пяна, Захранващи Сапун-Пенообразуватели за шампоан за мигли, Сапун за ръце,

BGN 8.23

Наличност
На склад

✎【Безопасен материал】 : полистирен бутилки са изработени от висококачествена пластмаса (PET), одобрен от TSA, трайни и многоразовы, не съдържат токсични вещества и БПАИдеален за течен сапун.Подходящ за семейство, така и за лична употреба ВНИМАНИЕ : Работна температура : -20 ℃ до 60 ℃ (от -4℉ до 140℉)". ✎ 【Портативен размер】 : Тези шишета за образуването на пяна са изработени от пластмаса, 100% не съдържат BPA, в размер на 1,4 инча (диаметър) x 5 инча (височина), обем 1,7 грама (50 мл). Компактни размери и леко тегло лесно се побират в дамска чанта или косметичку, което ги прави идеални за пътуване. ✎ 【Конструкция без течове】 : Нашите малки дозатори за сапун с пяна са оборудвани с капак и уплотнителем вътре, които свеждат до минимум вероятността от възникване.Този актуализиран дизайн ще ви позволи да пътува без никакви притеснения. ✎ 【Многофункционалност】 : Тези празни бутилки от под пяна са идеални за приготвяне на вашия любим пенящегося сапуни, дезинфектанти и мусове за грижа за косата, които може да продаде или дари на приятели.Чудесен пенообразователь за самостоятелно приготвяне на течен сапун като сапун за миене на съдове, течен сапун, препарат за измиване на тялото и др. ✎【Спестяване на разходи】 : опаковки за пенящегося сапун отделят по-малко сапуни, отколкото обикновените дозатори за течен сапун, но осигуряват същото ниво на чистота.Намалява използването на почистващи препарати или сапун.Спестява пари и става по-удобно. ✎【Безопасен материал】 : полистирен бутилки са изработени от висококачествена пластмаса (PET), одобрен от TSA, трайни и многоразовы, не съдържат токсични вещества и БПА.Идеален за течен сапун.Подходящ за семейство, така и за лична употреба ВНИМАНИЕ : Работна температура : -20 ℃ до 60 ℃ (от -4℉ до 140℉)". ✎ 【Портативен размер】 : Тези шишета за образуването на пяна са изработени от пластмаса, 100% не съдържат BPA, в размер на 1,4 инча (диаметър) x 5 инча (височина), обем 1,7 грама (50 мл). Компактни размери и леко тегло лесно се побират в дамска чанта или косметичку, което ги прави идеални за пътуване.

Опции за продукта

Свързани продукти