.

.

INOOMP Коледни Подаръци, Пълнители за Отглеждане, Пълнители за Отглеждане, 2 бр., Моделирующие Полистирен форма на Мечка, Форма за Diy, Направи си сам, Розово Мечка, Аранж?

INOOMP Коледни Подаръци, Пълнители за Отглеждане, Пълнители за Отглеждане, 2 бр., Моделирующие Полистирен форма на Мечка, Форма за

BGN 3.38

Наличност
На склад

【Мече от полистирол】Рана може да се приложи към арт проект, поделкам със собствените си ръце, рисуване, занимания на детската изкуствоТова продуктът е произведен от висококачествен материал със здрава конструкция за продължителна употреба.Дизайн може да бъде свободно допълнен с всички проекти по рукоделию.Идеални декоративни аксесоари за Нова година, сватба, на фестивала и на други партита. 【Мече от полистирол】Можете да colorize си или редактирам, за да направи специален и привличащи внимание. 【Пенопластовый мече】 Идеален мече със собствените си ръце, за всички занаяти. 【Полистирен мече】 за трайно и устойчиво използване. 【 Мечка】Моделиране е идеален като подарък на приятели, семейство, деца. 【Мече от полистирол】Рана може да се приложи към арт проект, поделкам със собствените си ръце, рисуване, занимания на детската изкуство.Това продуктът е произведен от висококачествен материал със здрава конструкция за продължителна употреба.Дизайн може да бъде свободно допълнен с всички проекти по рукоделию.Идеални декоративни аксесоари за Нова година, сватба, на фестивала и на други партита. 【Мече от полистирол】Можете да colorize си или редактирам, за да направи специален и привличащи внимание. 【Пенопластовый мече】 Идеален мече със собствените си ръце, за всички занаяти. 【Полистирен мече】 за трайно и устойчиво използване. 【 Мечка】Определени за скулптура е идеален като подарък на приятели, семейство, деца.Описаниеинструменты за аранжирането на цветя от пяна дъски топки под формата на мечка - Цвят : бял.- Материал : дунапрен.89in Предпоставка включва 2 х мечка.

Опции за продукта

Свързани продукти