.

.

Wisdom Star 8 Нива на Притежателя-Органайзер за Капаци на Тенджери и Тигани, Регулируема Поставка-Органайзер за Тенджери под Шкаф, Поставка за Саксии за организиране на ?

Wisdom Star 8 Нива на Притежателя-Органайзер за Капаци на Тенджери и Тигани, Регулируема Поставка-Органайзер за Тенджери под Шкаф,

BGN 22.36

Наличност
На склад

[Много помага за оптимизиране на вашата кухня ястия] вече няма нужда да се притеснявате, че в кухнята ви е пълна каша и вие няма да можете да намерите своя ястия, когато ви е необходима; Ни органайзер за тенджери и тигани ще ви помогне да си тенджери, тигани, капаци, тави, чинии, тави за бисквити и дъски за рязане, по реда и лесен достъп; Добра организация кухня Нашия органайзер за тенджери и тигани ще ви помогне да си тенджери, тигани, капаци, тави, чинии, тави за бисквити и дъски за рязане, по реда и леснодостъпно място; Отлична организация кухня, както и органайзер за шкафовеИдеално за подарък за деня на майката. [Регулирайте височината е необходимо] Можете да регулирате височината на всяко ниво организатор на тенджери и противней за кабинет, така че не е нужно да се притеснявате за това, че в магазините няма достатъчно място за поставяне на вашите тенджери.Преди закупуване на измерете размера на гардероба ви и моля, прочетете внимателно размери на продукта, за да сте сигурни, че нашият регулируема органайзер за тенджери се побере във вашия кабинет.Моля, обърнете се към образите на продукта за получаване на по-подробни размери. [ЗДРАВА конструкция] Този кухненски органайзер за съдове изработена от ултра силна желязо с прилагането на черна аэрозольной боя.Той е много издръжлив и елегантен.Дъното на подпора с помощта на вендузи, която е по-устойчива и й е трудно да падне.Черна пръски боя прави кухненски ръкавици са по-малко податливи на корозия. [Лесно се монтира за 5 минути] Тази летва-органайзер за тенджери за дъното на шкафа е с проста конструкция.Можете бързо да се съберат регулируема органайзер за тенджери с помощта на шест двустранен ключ и винтове, включени в комплекта и доста лесно се инсталира в рамките на 5 минути.Просто се наслаждавате на лесен монтаж. [Размер на изделия] 8-различен титуляр за тенджери 20,9 "Ш * 10,6"Г * 20,4"В, подходящ за повечето шкафове под мивката. [Обслужване на клиенти] В случай на възникване на някакви проблеми, или не сте доволни, или каквато и да е проблеми по време на употреба.

Опции за продукта

Свързани продукти