.

.

16 Бр., Набор от Заколок за коса от Акрилна смола с Перли, Блестящи Кристални Аксесоари за Коса, за Жени И Момичета, Фини Щипки за Коса с Ръчно изработени, Лъскава Пент?

16 Бр., Набор от Заколок за коса от Акрилна смола с Перли, Блестящи Кристални Аксесоари за Коса, за Жени И Момичета, Фини Щипки за Коса

BGN 35.92

Наличност
На склад

【Отличен набор от ценности】- Вие ще получите 16 заколок за коса с различен дизайн, включително сърца, пентаграма, цветя, морски звезди, перли, топчета и т, Сладък и лек, идеален за създаване на красив и стилен начин, който ви издадат от тълпата. 【Гъвкавост за различни поводи】- Тези прекрасни щипки за коса от смола може да се прилага в различни случаи, правейки ви по-чаровната в ежедневието, по време на партита, тържества, абитуриентски вечери, сватби, рождени дни, очаквайки следобедните срещи, събития и фотосесии. 【Материал-високо качество】- Тези блестящи аксесоари за коса, изработени от метална сплав, изкуствени перли и акрилна смола, красиви и изискани, които са трайни и няма да навредят на косата или кожата на главата. 【Идеален подарък】- Тези красиви фиби за коса - най-популярни подаръци за жени и момичета, подходящи за такива случаи, като например рожден Ден, Свети Валентин, Ден на майката, Коледа и т. 【Ангажимент】- Всяка шнола за коса стриктно се проверява, да се надяваме, че нашите клиенти ще получат добра стока.Ако имате някакви проблеми с качеството, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор. 【HATOTO】 Ние сме специализирани в разработването и продажбата на модерни заколок за коса и аксесоари за коса, като се стреми не само да ви предложим по-модерен дизайн, но и да се осигури високо качество на продуктите. 【Гаранция за обслужване на】 Удовлетворение на нуждите на клиентите е нашата основна цел.Ако имате някакви въпроси или предложения относно нашите продукти, моля, свържете се с нас по имейл, и ние ще направим всичко възможно, за да ви даде задоволителен отговор възможно най-скоро.Име на продукта : Аксесоари за коса от перли и акрилна смола, Материал : Метална сплав, перли, акрилна смола, Брой : 16 бр. Цветове : както е показано на снимката Размер : както е показано на снимките 【Подходящите прически】 Тези красиви фиби за коса са подходящи за различни прически, като например дълга коса, къса коса, къдрава коса, права коса, гъста коса и т.

Опции за продукта

Свързани продукти