.

.

Ussuma Home 15,7 x 19,6'Гостиная Спалня Ръчно Рисувани САМ Цифрова Картина с маслени Бои за Оцветяване на Картина с маслени бои Съвременно Изкуство Живопис с маслени бои Вър?

Ussuma Home 15,7 x 19,6'Гостиная Спалня Ръчно Рисувани САМ Цифрова Картина с маслени Бои за Оцветяване на Картина с маслени бои Съвременно

BGN 1.00

Наличност
На склад

Рисуване по номера - това е система, в която картината е разделена на фигури, всяка от които е отбелязана с цифра, съответстващи на определен цвятТова ще ви накара да се почувствате спокойни.Това отвлича ума от стреса на ежедневието.Това ви кара да се чувствате по-щастливи. Размер : 15,7 "x19,6'. ?Описание : ? ?Рисуване по номера - това е система, в която картината е разделена на фигури, всяка от които е обозначен номер, съответстващи на определен цвят. ?ЗАЩО ще ВИ ХАРЕСА да РИСУВА По НОМЕРА? ? Това ще ви накара да се почувствате спокойни. ? Това отвлича ума от стреса на ежедневието. ? Това ви кара да се чувствате по-щастливи. ? Това ви помага по-добре да се съсредоточи. ? Това подобрява цялостното психично здраве. ? Това подобрява уменията си за рисуване. ?Всички тези факти са научно доказани. ?Размер : 40 х 50 см ? Забележка : Рамка в комплект не е включена. ? ?На помещение включва : ? ? 1 × платно ? 3 × четка ? 1 комплект акрилни бои (не трябва да се смесват цветове, достатъчно цветове за завършване на картината).

Опции за продукта

Свързани продукти