.

.

Swpeet 100шт 1/4-20 x1/2 Клас 8 USS Жълт Цвят Цинковая Довършителни Болтовете от Въглеродна Стомана Болтове и Плоски Шайби с Пружинным Заключване Гама от Болтове, Винтове с гр?

Swpeet 100шт 1/4-20 x1/2 Клас 8 USS Жълт Цвят Цинковая Довършителни Болтовете от Въглеродна Стомана Болтове и Плоски Шайби с Пружинным

BGN 2.33

Наличност
На склад

? Че получавате - В този комплект вие ще получите 100шт болтове с гайки 1/4 "-20 x1/2" 8 USS, включително болтове с шестоъгълни глави 1/4 "-20 x1/2" : 25шт; стопорные шайби 1/4 "-20 : 25шт; ядки с шестоъгълни глави 1/4"-20 : 25шт; Плоски шайби 1/4"-20 : 25шт Само 100шт най-използваните размери.В състояние да отговори на всички битови нужди.Използвани за подвързване на метални, дървени и пластмасови материали по между си. ? Висококачествен сверхпрочный материал на 8-ми клас и детайли кутии Всички наши комплекти болтове, изработени от висококачествена поцинкована въглеродна стомана 8-ми клас, притежаваща отлични устойчиви на корозия свойства, добра устойчивост на износване, висока твърдост и высокопрочностью, могат да бъдат използвани в екстремни условия.Ако вашата стока е повредена, моля свържете се с нас и ние навреме, ако решим този проблем за вас. ? С 2 видове перални машини Оборудвани с подходящи плоски шайби и да бъде монтирана с пружинни спирачни шайби, перални, предназначени за отвеждане включени винтове натоварвания и да се предотврати разхлабване на промишлени, търговски, автомобилни и домакински уреди; Гайки и болтове отговарят на шайби с еднакъв размер и са здрава опорна повърхност, която не позволява разминаване глави гайки / болтове приложими материали. ? Комплект трябва да бъде! Жизнено важно е да имате под ръка гайки и болтове.От финансова гледна точка няма смисъл постоянно работи в магазин за болта тук и там.Ще купуват отново и ще купуват още.Подробности бяха в отделни клетки, които са били етикетирани почувствах-върхът писалка, но без проблеми може да определи, че е било във всяка една от тях.Това е един чудесен начин за попълване на запасите в контейнер за болтове, вместо да ходят в селска магазин, наемат една на всеки размер и ги подреди сам. ? Профили в ред, добър асортимент, много приятна на вид Това е прекрасен комплект, болтове, винтове, гайки и шайби!Това е точно това, което търсите.Те се оказаха доста нисък разход на гориво и освен това са изпълнени в красив цвят мед!Дърворезба перфектна и гладка!Няма увреждане на метал или чеп!.

Опции за продукта

Свързани продукти