.

.

Healifty Бели Обувки 6 чифта накрайници за уши За Педикюр Обувки, Прозрачни Ръкавици Пакет за масло: За ръцете, За вода, За да се грижи За кожата на Краката, За Чорапи, Мъж?

Healifty Бели Обувки 6 чифта накрайници за уши За Педикюр Обувки, Прозрачни Ръкавици Пакет за масло: За ръцете, За вода, За да се грижи

BGN 12.41

Наличност
На склад

ХИДРАТИРАЩ РЪКАВИЦИ за ръце - Подходящи за професионални салонных парафиновых бани, спа центрове, за домашна употребаПарафин УЮТНИ втулки-комплектът включва : 2 чифта овлажнители спа ръкавици и чорапи размер на ръкавици около : 25,00x16,00 см. / 9,82x6,29 инча, чорапи около : 25,00x20,00 см. / 9,82x7,87 инча.ОБУВКИ За ПАРАФИНОВЫХ ТАВИ - Първо намажете ръцете на кола маска и опаковайте с ръкавици, а след това сложете нашите восъчни ръкавици.Махнете ръкавици и тънък филм 10-15 минути, след което изплакнете с парафин.Ръкавици-обувки от хавлиени ТЪКАНИ - Подходящи за лична ежедневна грижа за кожата, дома восъчни СПА със собствените си ръце, професионален СПА или салонного обслужване.ГРИМ - с помощта на тези восъчни СПА-асистенти, може да се облекчи, хидратира и възстанови сухота и грапавост ръцете и краката.Списък на пакетите в 1 чифт ръкавици 1 чифт чорапи, Особености - С помощта на тези восъчни СПА-асистенти можете да успокояват, овлажняват и подмладяване на сухота и грапавост ръцете и краката. - Чудесно за парафиновых тави, горещ восък, восък се грижи за облекчаване на болката при артрит и вашата дневна умора. - Материал : Полиестер. - Направени от напълно моющегося и многократна употреба на материала, те са подходящи и след употреба, за ваше удобство. - Размера на своята практика за краката : около 25,00 X20,00 см. /9,82 X7,87 инча. - Размер на ръкавици : около 25,00 X16,00 см. / 9,82 X6,29 инча. - Подходящ за личен ежедневна грижа за кожата, дома восъчни СПА със собствените си ръце и професионални СПА или салонных услуги. - Помага да се проникне хранителни вещества и есенции в кожата си за по-добро усвояване, максимално ефекта на вашата парафиновой ваната.Информация за стоки, обувки за парафиновых бани страдате от артрит, напукване на кожата, лющене, огрубения на кожата на ръцете и краката?Прост парафинотерапевтический или друга грижа за кожата на вашите ръце и крака има огромно значение!Ръкавици и ботуши са добре зашити от хавлиени тъкани, са удобни и издръжливи.

Опции за продукта

Свързани продукти