.

.

N/A Три цвята 2 BJ221 Лъжичка Стол Квадратен Foot Бар стол От Изкуствена тъкан Бар Столове Спа Татуировка Мебели за салон за масаж на лицето (Цвят: C)

N/A Три цвята 2 BJ221 Лъжичка Стол Квадратен Foot Бар стол От Изкуствена тъкан Бар Столове Спа Татуировка Мебели за салон

BGN 1.00

Наличност
На склад

1 Пълни с гъба облегалка и възглавници с висока плътност, както и гуманизированный дизайн подлакътници осигуряват ви по-комфортен престой. Повърхността е от изкуствена кожа, лесно за почистване. Дизайн на поставка за крака позволява лесно да поставите краката си, можете да се облегнете на гърба на стола, да се отпуснете и да се насладите на дългите беседами. Основаване и укрепване плоча, изработени по технология гальванопокрытия, която е устойчива на корозия и може ефективно да предотврати ежедневно носене.Ние внимателно са проектирали гумени дъното, за да се предотврати приплъзване и драскане, дърпане.Този гуманизированный дизайн предпазва вашия пол. Височината на бар стол за сядане може да се регулира с помощта на пневматично повдигане на писалката, за да отговори на различните нужди.Въведение : Модерни бар столове, подходящи за ресторанти, кухни, дневни, развлекателни зали, офиси, кафе и така нататък. Ватиран дизайн осигурява модерен и стилен дизайн.Възглавницата на седалката може да се завърта на 360 градуса, а на височина табуретов може да се регулира с помощта на писалката.Дръжка под възглавницата на седалката и може да се завърта на 360 градуса, така че можете да регулирате височината в различни посоки.Плътна порести възглавница с висока плътност осигурява удобно на седалката.Повърхността на възглавницата е изработена от изкуствена кожа за лесно почистване.Дизайн на поставка за крака позволява лесно да поставите краката си, можете да се облегнете назад, отпуснете се и се наслаждавайте на дългите беседами.Основата изработено от хромирана стомана, което прави столчето здрава.Долната част на гумен пръстен предпазва пода от надраскване.Всеки бар стол - удобен спътник на кухненски багажник или високо барном масичката.Спецификации : 1. Дълбочина възглавници : 13,78 инча/35 cm2. Широчина на възглавницата : 13,38 инча/34 cm3. Ширина на облегалката : 14,56 инча/37 см4. Височина на облегалката : 11. Възглавница от височината на Земята : (27.

Опции за продукта

Свързани продукти