.

.

Топло за краката Бързо се нагрява, Сгъваема Нагревательная панел с Трехскоростной регулиране, Нагревател от въглеродни кристал, Температура: 149 градуса по Фаренха?

Топло за краката Бързо се нагрява, Сгъваема Нагревательная панел с Трехскоростной регулиране, Нагревател от въглеродни кристал, Температура:

BGN 6.60

Наличност
На склад

Триизмерен нагревател от въглеродни кристали под масата : бързо загряване, пожароустойчивост и водоустойчивост, лекота на съхранение, автоматично изключване захранване, ниска консумация и защита на околната среда, многоетапен контрол на температуратаСпестяване на енергия.Топъл надграждане, + подарочное одеяло.Бързо нагряване за 60 секунди : истински нагревателен материал от въглеродни кристали, нагрява бързо.Температурата може да достигне до 149 градуса по Фаренхайт (65 ° C).Лесен за съхранение, малък на размер, свободно се свива.Сигурност : Истински контакт, безопасността и липсата на течове.Иновативен материал на повърхността, мек и удобен. проучване на 45 градуса, защита от прекъсване на захранването. автоматично изключване за 3 часа с двойна защита за безопасност.Приложими случаи : в офиса на краката си топли, зимни работа не се страхуват от студа, се фокусира върху повишаване на производителността. Отпуснете се у дома и се насладете на топлината на празника. Забележка : При първата употреба, ще се усети мирис, което е нормално и ще изчезне след затопляне в рамките на един ден.Моля, не се колебайте да го използвате.Триизмерен нагревател от въглеродни кристали под масата : бързо загряване, пожароустойчивост и водоустойчивост, лекота на съхранение, автоматично изключване захранване, ниска консумация и защита на околната среда, многоетапен контрол на температурата.Спестяване на енергия.Топъл надграждане, + подарочное одеяло.Бързо нагряване за 60 секунди : истински нагревателен материал от въглеродни кристали, нагрява бързо.Температурата може да достигне до 149 градуса по Фаренхайт (65 ° C).Лесен за съхранение, малък на размер, свободно се свива.Сигурност : Истински контакт, безопасността и липсата на течове.Иновативен материал на повърхността, мек и удобен. проучване на 45 градуса, защита от прекъсване на захранването. автоматично изключване за 3 часа с двойна защита за безопасност.Приложими случаи : в офиса на краката си топли, зимни работа не се страхуват от студа, се фокусира върху повишаване на производителността. Отпуснете се у дома и се насладете на топлината на празника. Забележка : При първата употреба, ще се усети мирис, което е нормално и ще изчезне след затопляне в рамките на един ден.

Опции за продукта

Свързани продукти