.

.

Cabilock Скоба За рафтове Настолна Поставка 2 елемента Офис Компютър за Домашно Сгъваем Бял Екран LCD Дисплей Багажник Полк Дисплей За Съхранение на Тенис на Многофункц?

Cabilock Скоба За рафтове Настолна Поставка 2 елемента Офис Компютър за Домашно Сгъваем Бял Екран LCD Дисплей Багажник Полк Дисплей За Съхранение

BGN 5.21

Наличност
На склад

Екологично чист материал, безопасен и здравословен, не е деформиран, здрав, vi полк с компютър с LCD дисплей за максимално използване на пространствотоС помощта на тази рафтове-паравани могат да бъдат подредени на бъркотията на бюрото си, така че да изглежда по нов начин и създава добро настроение за работа.Той сгъваема и лесно закрепване към LCD дисплей на компютъра, за да можете да съхранявате някои леки, но полезни неща.Многофункционален дизайн, можете да съхранявате своите очила, ключове, дистанционно управление, часовници и др.Екологично чист материал, безопасен и здравословен, не е деформиран, здрав, vi полк с компютър с LCD дисплей за максимално използване на пространството.С помощта на тази рафтове-паравани могат да бъдат подредени на бъркотията на бюрото си, така че да изглежда по нов начин и създава добро настроение за работа.Той сгъваема и лесно закрепване към LCD дисплей на компютъра, за да можете да съхранявате някои леки, но полезни неща.Многофункционален дизайн, можете да съхранявате своите очила, ключове, дистанционно управление, часовници и др.Пакетът включва 1 x Рафтове за съхранение Характеристики - Цвят : бял. - Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви! - Размер : 16,2 x 11,2 x 1,5 виж - полк за компютърно LCD дисплей за максимално използване на пространството. - Материал : Пластмаса. - Многофункционален дизайн, можете да съхранявате своите очила, ключове, дистанционно управление, часовници и др. - Екологично чист материал, безопасен и здравословен, не е деформиран, здрав si - С помощта на тази рафтове-паравани можете да организирате вашият забързан масата, така че да изглежда ново и създаваше добро настроение за работа. - Той сгъваема и лесно закрепване към LCD дисплей на компютъра, за да можете да съхранявате някои леки, но полезни неща.

Опции за продукта

Свързани продукти