.

.

COHEALI Малка Кутия за хапчета Малка Кутия за Таблетки Бутилка за Таблетки в Контейнер за таблетки 30шт Бутилки Пластмасови Кръгли Контейнери За медицински Таблетки С?

COHEALI Малка Кутия за хапчета Малка Кутия за Таблетки Бутилка за Таблетки в Контейнер за таблетки 30шт Бутилки Пластмасови

BGN 32.62

Наличност
На склад

-Изработен от качествен материал, който може да бъде сигурна и трайна за съхранение на таблетки -Външна запечатани кутията с херметична конструкция, която може да осигури по-добра херметизацията. Широк дизайн на бутилката, който ви позволява лесно да се влиза и да извадят съдържанието. -Добре съхранявайте вашите таблетки и добавки безопасни и по-пресни под формата на добри таблетки и капсули в опаковка. -Малък размер и тегло, които лесно носене и съхранение, не заема много място. -Изработен от качествен материал, който може да бъде сигурна и трайна за съхранение на таблетки. -Външна запечатани кутията с херметична конструкция, която може да осигури по-добра херметизацията. Широк дизайн на бутилката, който ви позволява лесно да се влиза и да извадят съдържанието. -Добре съхранявайте вашите таблетки и добавки безопасни и по-пресни под формата на добри таблетки и капсули в опаковка. -Малък размер и тегло, които лесно носене и съхранение, не заема много място.Описаниелабораторно изработен материал за съхранение на таблетки с помощта на.Да ви е удобно да ги използвате, когато сте на продължително пътуване или бизнес пътуване.В него също така може да се съхранява достатъчно количество таблетки, които биха могли адекватно да отговарят на вашите нужди.Можете да го сложите в куфара, чантата или където пожелаете.Характеристики Материал : PE + полиетилен.-Обем : около 50 мл.-Произведен е от качествен материал, който може да бъде сигурна и трайна за съхранение на хапчета.-Външна запечатани кутията с херметична конструкция, която може да осигури по-добра херметизацията.-Широк дизайн на бутилката, който ви позволява лесно да се влиза и да извадят съдържанието.-Малки размери и тегло, които лесно носене и съхранение, не заема много място.-Добре съхранявайте вашите таблетки и добавки безопасни и по-пресни под формата на добри таблетки и капсули в опаковка.Опаковка, включваща 30 x флакони с хапчета.

Опции за продукта

Свързани продукти