.

.

Портативен Ръчен Диспенсер за кламери за хартия Миди 2 ЕЛЕМЕНТА, Ujk-TyLun Сладко Мида Клип Dispenser с 100шт Скоби за подвързване на хартиен носител миди с Капацитет от 40 Лис?

Портативен Ръчен Диспенсер за кламери за хартия Миди 2 ЕЛЕМЕНТА, Ujk-TyLun Сладко Мида Клип Dispenser с 100шт Скоби за подвързване

BGN 2.67

Наличност
На склад

【Страхотна опаковка】- Вие ще получите 2 прозрачни диспенсера с красиви мультяшными глави, 50 цветни скоби от неръждаема стомана и 50 сребърни скоби от неръждаема стомана Достатъчно, идеален за домашна употреба и фирми.Всеки диспенсер за кламери с капацитет 8 кламери, а 1 скрепка побира до 40 листа хартия във формат А4.Това е един малък помощник в ежедневието. 【Заменя традиционния телбод】 - Обновен набор от кламери в сравнение с традиционните телбод и кламери, скоби-мида не увреждат хартия, са лесни за използване и да се прибира за повторна употреба.А компактни скоби се предлагат в различни цветове, което също ви помага да се прави разлика между видовете документи и спестяване на време.Тя е идеална за студенти и офис служители. 【Лесна употреба】- Преносима ръчно скрепка за хартия е лесна, тя е лесно да носите със себе си, е необходимо само 2 стъпки и тя може да се управлява с една ръка. Поставете клип долу; 2. Сложете си клип към изхода, кликнете върху мультяшную глава клип и плъзнете папка.И това осъвременяване зажиму не е необходимо пробиване на дупки в хартия, хартия не поцарапается. 【Висококачествени материали】-Изработен от висококачествена неръждаема стомана, издръжлив и за многократна употреба, вие можете да го съхранявате в продължение на дълъг период от време.Размер на кламери за хартия : 4,64 х 0,98 инча; Размер на метални скоби за плънката : 0,6 х 0,4 инча. 【Широко се използва】 Прости за използване на папки са идеални за подвързване на всички видове документи, доклади, презентации, запечатани пакети за закуски и т., перфектен за офиса, дома и училище, или като подарък за вашите приятели, деца, колеги. 【Страхотна опаковка】- Вие ще получите 2 прозрачни диспенсера с красиви мультяшными глави, 50 цветни скоби от неръждаема стомана и 50 сребърни скоби от неръждаема стомана. Достатъчно, идеален за домашна употреба и фирми.Всеки диспенсер за кламери с капацитет 8 кламери, а 1 скрепка побира до 40 листа хартия във формат А4.Това е един малък помощник в ежедневието. 【Заменя традиционния телбод】 - Обновен набор от кламери в сравнение с традиционните телбод и кламери, скоби-мида не увреждат хартия, са лесни за използване и да се прибира за повторна употреба.А компактни скоби се предлагат в различни цветове, което също ви помага да се прави разлика между видовете документи и спестяване на време.Тя е идеална за студенти и офис служители. 【Лесна употреба】- Преносима ръчно скрепка за хартия е лесна, тя е лесно да носите със себе си, е необходимо само 2 стъпки и тя може да се управлява с една ръка. Поставете клип долу; 2. Сложете си клип към изхода, кликнете върху мультяшную глава клип и плъзнете папка.И това осъвременяване зажиму не е необходимо пробиване на дупки в хартия, хартия не поцарапается. 【Висококачествени материали】-Изработен от висококачествена неръждаема стомана, издръжлив и за многократна употреба, вие можете да го съхранявате в продължение на дълъг период от време.

Опции за продукта

Свързани продукти