.

.

600 Бр восъчни Листове хартия за Деликатеси, Вестникарска хартия, Листа Восъчна хартия, Хартия за опаковане на хранителни продукти в Вестникарска тема, Жиростойкие ?

600 Бр восъчни Листове хартия за Деликатеси, Вестникарска хартия, Листа Восъчна хартия, Хартия за опаковане на хранителни продукти

BGN 9.53

Наличност
На склад

?【Предпоставка включва】 само ще получите 200-листа, хранително-вкусовата восъчна хартия, вестникарска хартия, това е достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди за печене или опаковане на храни, и можете да ги споделите с членовете на вашето семейство, приятели и други ?【Здрав материал】 нашите хартиени кърпи са изработени от жиронепроницаемой хартия с помощта на традиционния процес, който идеално се комбинират слой силиконово масло и слой на дървесна маса, което ги прави по-термостойкими и антипригарными.Амбалажна плат от восък покрити със слой фолио, който ефективно предпазва от вода и масло, което е удобно за опаковане на някои от пържени храни, като например печено пиле, пържени картофи и така нататък, и не зацапва ръце, храна и масло. ?【Правилния размер】 жиростойкая храни амбалажна хартия, достатъчно голям, за използване на всеки лист восъчна хартия с размери от около 8,7 x 8,7 инча / 22 x 22 см, подходящ размер позволява на опаковката на повечето храни като сандвичи, хамбургери и сладкиши. ?【Лесна употреба】 нашата хигиенична жиронепроницаемая вощеная хартия безопасно за микровълнова печка, фурна и хладилник.Тези ценни книжа от най-високо качество и няма да изтече или да се счупят.Добавете елегантност и винтажного класически стил към декора на бюрото си. ?【Широко приложение】 тази вощеная хартия е подходяща не само за дневна опаковане и стенни кошници с продукти, но и е идеално за празнични сладкиши и опаковки.Можете да използвате восъчна хартия с принтом на Коледа, Деня на благодарността, Хелоуин, ден на раждане, сватба, празнично парти, празник. ?【Предпоставка включва】 само ще получите 200-листа, хранително-вкусовата восъчна хартия, вестникарска хартия, това е достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди за печене или опаковане на храни, и можете да ги споделите с членовете на вашето семейство, приятели и други. ?【Здрав материал】 нашите хартиени кърпи са изработени от жиронепроницаемой хартия с помощта на традиционния процес, който идеално се комбинират слой силиконово масло и слой на дървесна маса, което ги прави по-термостойкими и антипригарными.Амбалажна плат от восък покрити със слой фолио, който ефективно предпазва от вода и масло, което е удобно за опаковане на някои от пържени храни, като например печено пиле, пържени картофи и така нататък, и не зацапва ръце, храна и масло. ?【Правилния размер】 жиростойкая храни амбалажна хартия, достатъчно голям, за използване на всеки лист восъчна хартия с размери от около 8,7 x 8,7 инча / 22 x 22 см, подходящ размер позволява на опаковката на повечето храни като сандвичи, хамбургери и сладкиши. ?【Лесна употреба】 нашата хигиенична жиронепроницаемая вощеная хартия безопасно за микровълнова печка, фурна и хладилник.Тези ценни книжа от най-високо качество и няма да изтече или да се счупят.

Опции за продукта

Свързани продукти