.

.

Тренировка за формиране на скругленной ръб, Фрезер с Кант опашка 8 мм, Обработка на теста за подслушване на бита (8 X 31)

Тренировка за формиране на скругленной ръб, Фрезер с Кант опашка 8 мм, Обработка на теста за подслушване на бита (8 X 31)

BGN 9.86

Наличност
На склад

Fresa с кръгла кант : Тази машина е подходяща за рязане на всички видове дърво, като я прави по-кръгла и улесняване на вашата работаРегулируема дълбочина : Тази машина е оборудвана с регулировочным подшипником за регулиране на дълбочината на рязане нож в съответствие с реалните потребности.Точно рязане : нож може да се заключва на място и да го предотврати, люлка, за да гарантират плавен и прецизен разрез с бързо рязане.Режещо острие : Fresa с кръгла ръб е много остър нож, което дава възможност за бързо изтриване на дървесна талаш, спестявайки време и усилия.Сплав от волфрам карбид : Тази машина е направена от сплав вольфрамовой стомана, а окислена повърхност, за да може да бъде лесно растрескать или заржаветь.Fresa с кръгла кант : Тази машина е подходяща за рязане на всички видове дърво, като я прави по-кръгла и улесняване на вашата работа.Регулируема дълбочина : Тази машина е оборудвана с регулировочным подшипником за регулиране на дълбочината на рязане нож в съответствие с реалните потребности.Точно рязане : нож може да се заключва на място и да го предотврати, люлка, за да гарантират плавен и прецизен разрез с бързо рязане.Режещо острие : Fresa с кръгла ръб е много остър нож, което дава възможност за бързо изтриване на дървесна талаш, спестявайки време и усилия.Сплав от волфрам карбид : Тази машина е направена от сплав вольфрамовой стомана, а окислена повърхност, за да може да бъде лесно растрескать или заржаветь. Fresa с кръгла кант : Тази машина е подходяща за рязане на всички видове дърво, като я прави по-кръгла и улесняване на вашата работа. Регулируема дълбочина : Това е фрезерное длето оборудвано регулировочным подшипником за регулиране на дълбочината на рязане нож в съответствие с реалните потребности. Точно рязане : нож може да се заключва на място и да се предотврати люлка, за да гарантират плавен и прецизен разрез с бързо рязане. Остър нож : fresa с кръгла кант е много остър нож, което дава възможност за бързо изтриване на дървесна талаш, спестявайки време и усилия.

Опции за продукта

Item Type:
Roundover Edging Router Bit
Material:
Tungsten carbide alloy
Uses:
For woodworking grooving or other woodworking
Surface Coating:
PTFE coating
Shank Diameter:
Approx. 8mm / 0.3in
Package List:
1 x Roundover Edging Router Bit:
Note:
1.Please avoid cutting metal and non wood materials such as steel, iron and sand. 2.Keep it away from water to avoid rusting.:

Свързани продукти