.

.

Машинки за подстригване на кучета MCBB - Комплекти за грижа за кучета с ниски нива на шум, 5-Режимни Машинки за подстригване на кучета с led дисплей, Акумулаторна Компле?

Машинки за подстригване на кучета MCBB - Комплекти за грижа за кучета с ниски нива на шум, 5-Режимни Машинки за подстригване на кучета с led

BGN 13.86

Наличност
На склад

【Безжична машина за разкрояване с трайна батерия】 Машина за подстригване на кучета MCBB може да осигури по-продължителната подкрепа в рамките на 200 минути след пълно зареждане, което позволява да се грижим за няколко кучета за една сесия прически и презарежданеИдеален за къщи / семейства с много кучета.Най-хубавото-тя е безжична, така че не трябва да се забъркваш с тел по време на оформяне.Той идва с удобен USB порт за зареждане, който лесно може да се включите към зарядното устройство. 【Дизайн спомагателното осветление】 Машина за подстригване на кучета MCBB идва с функция подчертаване, която се намира на главата на машинки за подстригване, помагайки ви да изпълнява ефективно идеална прическа, дори и в най-тъмните места.Натиснете ключа на захранването, за да включите машинка за подстригване на коса и след дълго кликнете върху бутона SMART】 в продължение на 3 секунди, за да включите функцията за осветление. 【Регулиране на мощността на предаване на 5 кутия】【Бутон SMART】 - това е бутон, изберете пренос.При първото стартиране на машината по подразбиране се използва прехвърляне 1. При всяко натискане на този бутон прехвърляне се увеличава, докато не бъде постигнато прехвърляне на 5, който е най-висока.В това време, натиснете бутона още веднъж, за да се върнете към най-ниска предавка трансфер 1. По аналогия, машината има функция памет.Когато машината е изключена на всяка предавка от предаването на 1 до трансфер на 5, тя все още ще остане на този трансфер до неговото изключване. 【Led дисплей】 MCBB за прически на кучета, че има възможност да разчита време на работа в режим на реално време.Той показва точния начин на работа и работна скорост, автоматично напомня за състоянието на смазване на режещата глава.Когато свети индикаторът за зареждане с гориво, това означава, че ще трябва да се излее смазочни масла в получават най глава.Когато свети индикаторът за зареждане, това ви напомня за необходимостта от зареждане на машинката.

Опции за продукта

Свързани продукти