.

.

INOOMP Извити Прицел за Лък T-Образна Прицельное Устройство Ловно Мишена за Стрелба с Лък, Аксесоари За Поглед лък Chasse (Черен)

INOOMP Извити Прицел за Лък T-Образна Прицельное Устройство Ловно Мишена за Стрелба с Лък, Аксесоари За Поглед лък Chasse (Черен)

BGN 1.67

Наличност
На склад

Ергономична ръкохватка, комфортно усещане в ръкатаВертикална и хоризонтална посока може да се регулира.Прицел за начинаещи, лесен за инсталиране и лесен за използване.Изработен от ABS материал, здрав и издръжлив на употреба.Специален подарък на вашите приятели, семейство, за любителите на лова и т. Описание търсите професионалист, достъпни извит лък?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален извит лък трябва да отговарят на вашите нужди. един от най-добрите варианти за вас.Характеристики - Цвят : черен. -Размер : Приблизително 19,4 х 14 х 4,5 см /7,6 х 5. - Материал : ABS. - Изработен от ABS материал, здрав и издръжлив на употреба. - Вертикална и хоризонтална посока може да се регулира. - Прицел за начинаещи, лесен за инсталиране и лесен за използване. - Специален подарък на вашите приятели, семейство, за любители на лов и т. - Ергономично захващане, удобно усещане в ръката.- Размер : 19,4 X14 X4,5 см. на Помещение включва 1 х мерник.

Опции за продукта

Свързани продукти