.

.

Ушната калъф за кучета PATTEPOINT за облекчаване на тревожност и успокояване на кучета, Еластичен Прическа за намаляване на шума, когато се грижат за конете, Къпане, шия?

Ушната калъф за кучета PATTEPOINT за облекчаване на тревожност и успокояване на кучета, Еластичен Прическа за намаляване на шума, когато

BGN 6.33

Наличност
На склад

лошо време, като дъжд, мълния, урагани, виелици и студено времемагазин за стоки за грижа.къща : зашеметяващи смущения, като например : прахосмукачки, шум природа, фойерверки.S : Обиколката на главата : 9,5-14,1; Дължина : 6,2 инча;.M : Обиколката на главата : 11,8-16,5 инча; Дължина : 7,4 инча;.L : Обиколката на главата : 15,7-22,8 инча; Дължина : 9,5 см;. 【Успокояващ слушалки за кучета с шумопотискане за защита на ушите на кучета; ястия за врата и ушите; средства за грижа за косата; събрани на дълги косми в ушите и лицето си по време на ядене или пиене.Помага за успокояване на вашите деца и да спести ценно време. 【Дръжте ушите и врата топли】 : Слушалки Pattepoint за домашни любимци ще защитава ушите на кучето от вятър и запазват топлината през зимата.Идеален за носене кучето си в кампаниите, къмпинги и други дейности на открито през зимата или в студено време. 【Лесна употреба и почистване】 : Мек калъф за ушите на кучето може да се лесно да се облича и да стреля. може да се пере в машина, така че лесно да се почистват редовно. Мек / жилави / лек.Използване в различни случаи. Силен шум ще нанесе големи щети на ушите си любимия си домашен любимец и ще предизвика безпокойство.С нашите калъф за ушите на кучето кучето ще бъде спокойна и да вдигне тревога.

Опции за продукта

Свързани продукти