.

.

Набор от Напукани стъкло с Нередовни трохи, GACUYI 15 Цвята, Голяма Лъскава Метална Бележчица за Дизайн на ноктите, Пълнител за Ваза Направи си сам, Епоксидна Смола, Рис?

Набор от Напукани стъкло с Нередовни трохи, GACUYI 15 Цвята, Голяма Лъскава Метална Бележчица за Дизайн на ноктите, Пълнител за Ваза

BGN 6.06

Наличност
На склад

Около 200 г мляно стъкло : Опаковка около 200 г ситно нарязан стъкло метална трохи, 5 бр дървени пръчки, 2 бр. подложки за пръсти, стоманена лъжица за топене на восък, пинцети.Размер на около 2-4 мм. Различни размери и 15 различни цветове могат да бъдат използвани в различни проекти, което прави вашето крайния продукт е по-красив и ви дава различни възможности за самостоятелно приготвяне.Високо качество : Цветно метално счупено стъкло, висококачествена и добре направени, не е лесно да избледняват или се разбива, блестящ на вид, безобидно и може да се използва в продължение на дълго време.Създаване на атрактивни ефекти за художествени и занаятчийски проекти.Лекотата на използване и переноске : Цветни натрошен чипс с неправилна форма са поставени в отделен опаковъчен пакет пластмасови кутии за съхранение, така че да ви е удобно да съхранявате и вземат със себе си цветно стъкло, и можете да сортирате местоположение стъкло.Широко приложение : Масивна блясък подходящ за всички видове бижута като живопис, форми от епоксидна смола за нокти-арт, пълнител за вази, за украса на жилища, изработка на бижута и друго ръкоделие. идеален за любителите на ръкоделието, широко се използва в коледни бижута, празнични бижута и навсякъде, където искате.Топли съвети : поради факта, че осветлението не е еднакво, цветът на продукта може да се различават малко.За да се избегнат инциденти, децата трябва да играят под надзора на възрастни.Ако имате някакви въпроси, моля, изпратете консултации по имейл, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Около 200 г мляно стъкло : Опаковка около 200 г ситно нарязан стъкло метална трохи, 5 бр. дървени пръчки, 2 бр. подложки за пръсти, стоманена лъжица за топене на восък, пинцети.Размер на около 2-4 мм. Различни размери и 15 различни цветове могат да бъдат използвани в различни проекти, което прави вашето крайния продукт е по-красив и ви дава различни възможности за самостоятелно приготвяне.Високо качество : Цветно метално счупено стъкло, висококачествена и добре направени, не е лесно да избледняват или се разбива, блестящ на вид, безобидно и може да се използва в продължение на дълго време.Създаване на атрактивни ефекти за художествени и занаятчийски проекти.Лекотата на използване и переноске : Цветни натрошен чипс с неправилна форма са поставени в отделен опаковъчен пакет пластмасови кутии за съхранение, така че да ви е удобно да съхранявате и вземат със себе си цветно стъкло, и можете да сортирате местоположение стъкло.

Опции за продукта

Свързани продукти