.

.

Съвместим с филтри, съвместими с GE GXWH04F, GXWH20F, GXWH20S, GXRM10, GX1S01R, касети за филтриране на вода с дебелина 5 микрона, 3 опаковки, GXWH04F, GXWH20F, GXWH20S производство на IPW Industries Inc.

Съвместим с филтри, съвместими с GE GXWH04F, GXWH20F, GXWH20S, GXRM10, GX1S01R, касети за филтриране на вода с дебелина 5 микрона,

BGN 5.86

Наличност
На склад

[ВКЛЮЧВАТ] (x3) филтри за премахване на утайката с размер 5 микрона, 100% полипропилен [КАЧЕСТВЕНА ФИЛТРАЦИЯ] Нашите филтри от 100% чист полипропилен са произведени с помощта на система, която предоставя най-добрите налягане.Филтри IPW Industries Inc не съдържа свързващи вещества, агенти, разтворители, антистатических материали или смачивающих агенти.Благодарение на филтрите, способен да изтривате замърсители, големи и мелкодисперсные частици от питейна вода, като например пясък, кал, тиня и частици ръжда, у вас ще бъде идеалната вода, без мазнина. [РАЗМЕР] 10 "инча x 2.5" инча височина - Градиент на плътността на 5 микрона, полипропиленови филтърни касети за утайки.Универсална смяна на филтъра за вода е подходяща за всеки тънки или стандартен 10-инчов корпус на филтър за вода/филтър кутийки и цялата система за домашно. [Продължителността на живота на ФИЛТЪРА] Заменяйте филтри е необходимо на всеки 6-12 месеца (в зависимост от качеството на водата). [Защо IPW Industries Inc] IPW Industries Inc е 17-годишен опит и е член на Асоциацията на качеството на водата.Ние подкрепяме нашите продукти и услуги. [ВКЛЮЧВАТ] (x3) филтри за премахване на утайката с размер 5 микрона, 100% полипропилен. [КАЧЕСТВЕНА ФИЛТРАЦИЯ] Нашите филтри от 100% чист полипропилен са произведени с помощта на система, която предоставя най-добрите налягане.Филтри IPW Industries Inc не съдържа свързващи вещества, агенти, разтворители, антистатических материали или смачивающих агенти.Благодарение на филтрите, способен да изтривате замърсители, големи и мелкодисперсные частици от питейна вода, като например пясък, кал, тиня и частици ръжда, у вас ще бъде идеалната вода, без мазнина. [РАЗМЕР] 10 "инча x 2.5" инча височина - Градиент на плътността на 5 микрона, полипропиленови филтърни касети за утайки.Универсална смяна на филтъра за вода е подходяща за всеки тънки или стандартен 10-инчов корпус на филтър за вода/филтър кутийки и цялата система за домашно. [Продължителността на живота на ФИЛТЪРА] Заменяйте филтри е необходимо на всеки 6-12 месеца (в зависимост от качеството на водата). [Защо IPW Industries Inc] IPW Industries Inc е 17-годишен опит и е член на Асоциацията на качеството на водата.Ние подкрепяме нашите продукти и услуги.Филтри IPW Industries Inc. съвместим с филтри GE GXWH04 F GXWH20 F GXWH20 S GXRM10 GX1 S01 R.Това е опаковка от 3 касети.Това е 5 микрона полиестер касети за филтриране на вода.

Опции за продукта

Свързани продукти