.

.

Умен е светло претеглят Обръч за упражнения HPILISH с Интелигентен Брояч за Отслабване възрастни, Преносими Безкрайни Обръчи, Регулируеми по Дължина 2 в 1 Симулатори з?

Умен е светло претеглят Обръч за упражнения HPILISH с Интелигентен Брояч за Отслабване възрастни, Преносими Безкрайни Обръчи,

BGN 11.32

Наличност
На склад

【 Иновативен дизайн】 В процеса на въртене на обръч използвайте силата на кръста и бедрата, за да се върти в една посока, без да спира (Когато талия ще престане да се върти обръч също ще спре да се върти). 【Висококачествени материали】 Умен е светло претеглят обръч за упражнения е направен от твърда ABS-пластмаса и PC-пластмаса за предотвратяване на стареенето на оборудването.От вътрешната страна на обръч е заобиколена от высокоэластичной масажна глава от мек силикон, който предпазва кожата от изцеждане и облегает цялата кръста. 【Иновативен дизайн】 Този е светло претеглят обръч за упражнения оборудван счетным дисплей и въртяща се топка с амортизация на 360 °, което ви помага да приемем, че в реално време. Той е лесен за използване и няма да падне.Се препоръчва да се използва от 30 минути на ден, дори и ако сте начинаещ, можете да се насладите на упражнения. 【Регулируем размер на】 Обръч за фитнес smart sports се състои от 13 подвижни части, които могат свободно да се съберат в размер на талията.Подходящ за хора с обиколката на талията 115 см / 45 см. 【Масаж на360°, По време на вибрации】 Усъвършенстване на мека силиконова масажът корона обгражда област на 360 °, както и дълбок масаж се провежда близо до стомаха, напълно облегает на талията, масаж на еднакви честоти.вие няма да усещате дискомфорт в продължение на дълго време на упражнения. 【 Иновативен дизайн】 В процеса на въртене на обръч използвайте силата на кръста и бедрата, за да се върти в една посока, без да спира. (Когато талия ще престане да се върти обръч също ще спре да се върти). 【Висококачествени материали】 Умен е светло претеглят обръч за упражнения е направен от твърда ABS-пластмаса и PC-пластмаса за предотвратяване на стареенето на оборудването.От вътрешната страна на обръч е заобиколена от высокоэластичной масажна глава от мек силикон, който предпазва кожата от изцеждане и облегает цялата кръста. 【Иновативен дизайн】 Този е светло претеглят обръч за упражнения оборудван счетным дисплей и въртяща се топка с амортизация на 360 °, което ви помага да приемем, че в реално време.

Опции за продукта

Свързани продукти