.

.

Забавен жив молив случай-Органайзер за химикалки с катарама във формата на Сърце, джоб за химикалки от Изкуствена кожа, Чанта за Моливи, Мультяшная Сладко чанта за ?

Забавен жив молив случай-Органайзер за химикалки с катарама във формата на Сърце, джоб за химикалки от Изкуствена кожа, Чанта

BGN 3.99

Наличност
На склад

Материал : Изработен от висококачествена изкуствена кожаТой е елегантен, удобен, добре се усеща в ръката, водоустойчив, дълготраен.Размер : 21,5x4,3x12,5 см / 8,5x1,7x4,9 инча.Склад с голям капацитет, поне за 30-40 дръжки.Уникален дизайн за разходки : Можете лесно да намерите своя дръжката, когато тази чанта си струва и да се отваря.Лесен за носене : В комплект върви быстрозажимной куката от алуминиева сплав във формата на златно сърце, който удобно се мотаят в раницата по време на пътуване.Това не само спестява място в раницата, но и е много хубаво и красива обстановка.Мултифункционалност : може да се използва като чанта за канцеларски материали в училищата, а също и като пътна чанта, косметичку за грим и чанти за кабелни аксесоари, и т. Материал : Изработен е от изкуствена кожа. Размер : 8,5x1,7x4,9 инча.Склад с голям капацитет, поне за 30-40 дръжки.Молив случай с голям капацитет.Опростената конструкция на вътрешната конструкция позволява максимално използване на вътрешното пространство на пенала, което го прави малко по размер, но просторен.Молив случай е с голям капацитет, можете да го използвате за съхранение и подреждане на химикалки, моливи, гелевых на химикалки, маркери химикалки, калкулатор, ластиков, ножици, линейок и други канцеларски материали, в него се поберат до 30-50 дръжки.Стилна външна форма го прави повече, отколкото просто пеналом, тя може да се използва като пътна чанта, козметични чанти, настолен организатор и т. Характеристики на продукта.Тази сладка и модерен молив случай може да е добре отговарят на вашите различни нужди.Може да се използва училищната чанта-калъф за канцеларски материали, а също и като пътна чанта, косметичку за грим, чанта за кабелни аксесоари, и т. Подробна информация за продукта : . Уникален дизайн на стоящ.Можете лесно да намерите своя дръжката, когато тази чанта си струва и да се отваря.

Опции за продукта

Свързани продукти