.

.

Модни Трансферния филм PrintingPros DTF за Сублимация. 40шт Прозрачна хартия с формат 11х17 А3. Листове PET-фолио от прозрачна хартия DTF Film. Използвайте с порошковыми принтери з?

Модни Трансферния филм PrintingPros DTF за Сублимация. 40шт Прозрачна хартия с формат 11х17 А3. Листове PET-фолио от прозрачна

BGN 2.67

Наличност
На склад

ДИРЕКТНА ДОСТАВКА на ФИЛМОВАТА ХАРТИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ : Независимо от това, дали сте начинаещ в сублимация DTF или извършвате стотици поръчки всеки ден, всички знаят, че комбинирате филм и прах DTF лесно и бързоНо ние направихме това е още по-лесно с помощта на нашите листа DTF от PET-фолио, които могат да заснемат мастило, да ги изчисти и безпроблемно носене.ЯСНИ, СИЛНИ, ЯРКИ дизайни : Нашите нескользящие, не съдържащи масла листове прозрачно фолио никога не приклеятся, не щяха и не деформирани си дизайн.Нашето равномерно покритие 5x / 2x осигурява плътно усвояването на мастило за получаване на интензивни оригиналните цветове и сложни рисунки.Какъв е резултатът?Вие получавате по-ярки цветове, плавно освобождаване и ясни разпечатки, които са устойчиви на надраскване.ТОПЛО ИЛИ СТУДЕНО ПИЛИНГ?Нашата хартия DTF е идеално и за това и за друго, но най-подходящ за студено пилинг.За да използвате нашата хартия DTF ПЕТ, ще ви трябва принтер DTF Transfer или промяна на мастилено-струен принтер Английска, DTG принтер DTF L1800, принтер, F2100 ET4700 XP15000 direct to film, мастило DTF, термоплавкий лепило на прах DTF и допълнителна печка DTF.ЛИПСАТА на ИЗСИПВАТ : ЗА разлика от термотрансферен хартия за тениски или филм със статични заряд, вашият прах DTF се придържа към чернилам DTF, но не към нашата филм за прехвърляне на DTF.Работи с бели и тъмни цветове и от повечето тъкани, включително памучна фланелка, фетр, деним, кожа, полиестер и смесени платове, ликра, платно, найлон, коприна и много повече!.ЛЕСНО се ЗАРЕЖДА, ЛЕСНО се ОТПЕЧАТВА, ЛЕСЕН за носене : Модни хартия за прехвърляне на DTF Printing Pros се предлага в 2 размера : филм за прехвърляне на DTF формат A3 11x17 или филм DTF формат A4 8. Предлага се в опаковка от 40 листа превод DTF.От предмета на облекла от № 1 до №100 на всеки принт е толкова съвършен, как last.So , поръчайте своя професионален DTF-филм точно сега.ДИРЕКТНА ДОСТАВКА на ФИЛМОВАТА ХАРТИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ : Независимо от това, дали сте начинаещ в сублимация DTF или извършвате стотици поръчки всеки ден, всички знаят, че комбинирате филм и прах DTF лесно и бързо.Но ние направихме това е още по-лесно с помощта на нашите листа DTF от PET-фолио, които могат да заснемат мастило, да ги изчисти и безпроблемно носене.ЯСНИ, СИЛНИ, ЯРКИ дизайни : Нашите нескользящие, не съдържащи масла листове прозрачно фолио никога не приклеятся, не щяха и не деформирани си дизайн.

Опции за продукта

Свързани продукти