.

.

Салон за Набиране, Клещи за нокти, Подаръци за мъже/Жени, Професионален Комплект за Педикюр Adulahi 9 в 1 от Неръждаема Стомана, Комплект за Рязане на нокти Ножици с Чере?

Салон за Набиране, Клещи за нокти, Подаръци за мъже/Жени, Професионален Комплект за Педикюр Adulahi 9 в 1 от Неръждаема Стомана,

BGN 2.67

Наличност
На склад

【Висококачествен маникюр, определени】 : Тези маникюрно-педикюрные комплекти са изработени от висококачествена неръждаема стоманаИ има трайност, по-остра, по-висока якост и твърдост.Не избледняват и трудно се поддава на чорап.Не само лесен за използване, но и лесно се поддава на резитба. 【Многофункционален комплект за грижа】 : Комплект за рязане на ноктите, съдържа 9 теми за ноктите на краката си, които ще задоволят всички ваши нужди в грижата за ръце, лице и краката.Идеален за всички типове нокти и довършителни работи, включително и за мъже, жени, момичета, момчета, възрастни хора и деца. 【Портативен И лек】 : Комплект клещи за нокти се предлага в луксозна преносен кожен калъф, той е много лек, може да се побере в някакви торби през рамо, ще бъде идеален партньор на пътуванията си, а също и в ежедневието. 【Нескользящая дръжка дизайн 】 : Ергономичен дизайн, не е толкова лесно отвалиться.Много лесно да отрежете твърди и дебели нокти.Осигурява приятна и отпускаща процедура грижи, лесно се абсорбира и намалява умората.А остри нокти ножици позволяват лесно да режеш дебели ноктите и да ги предпази от напукване. 【Най-ДОБРИЯТ ИЗБОР ЗА ПОДАРЪК на】 : Педикюрный набор от стилни и популярен както на семейството, така и на приятели за дневна рязане на ноктите.Много практичен комплект за рязане на ноктите, независимо от това, дали той е подходящ за грижа за пръстите, ступнями или лице. 【Висококачествен маникюр, определени】 : Тези маникюрно-педикюрные комплекти са изработени от висококачествена неръждаема стомана.И има трайност, по-остра, по-висока якост и твърдост.Не избледняват и трудно се поддава на чорап.Не само лесен за използване, но и лесно се поддава на резитба. 【Многофункционален комплект за грижа】 : Комплект за рязане на ноктите, съдържа 9 теми за ноктите на краката си, които ще задоволят всички ваши нужди в грижата за ръце, лице и краката.Идеален за всички типове нокти и довършителни работи, включително и за мъже, жени, момичета, момчета, възрастни хора и деца. 【Портативен И лек】 : Комплект клещи за нокти се предлага в луксозна преносен кожен калъф, той е много лек, може да се побере в някакви торби през рамо, ще бъде идеален партньор на пътуванията си, а също и в ежедневието. 【Нескользящая дръжка дизайн 】 : Ергономичен дизайн, не е толкова лесно отвалиться.

Опции за продукта

Свързани продукти