.

.

Кошница за зеленчуци и плодове Тканая Кошница за плодове Домакински Дишаща Ръчна Работа Подвесная Стенни Чанта За Съхранение Декорация на Дома (9,45 инча)

Кошница за зеленчуци и плодове Тканая Кошница за плодове Домакински Дишаща Ръчна Работа Подвесная Стенни Чанта За Съхранение Декорация

BGN 7.79

Наличност
На склад

Име на продукта : стенни подвесная кошница за съхранениеПодходящ за градина, тераси, дневен тракт, спалня, антре и т. е направен от добри материали, моющийся и издръжлив.Красив и практичен, можете да публикувате теми като зеленчуци и плодове, и се закачват ги по своему.На него можете директно изплакнете с вода или избършете с влажна кърпа, а на пукнатини може да побеждавам четка.Обърнете внимание на навременна подходяща вентилация.Материал : памучен въже Името на стоката : стенни подвесная кошница за съхранение комплектът включва : 1x Стенни кошница за съхранение (с изключение на други изображения) Внимание : 1. Поради разликите в монитора и светлинни ефекти на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.Много ви благодаря! 2. Поради ръчно измерване се допуска отклонение в измерването на 1-3 виж.

Опции за продукта

Свързани продукти