.

.

Подарък за съпруга ми, в Чантата, пощенска Картичка, Подарък от съпруга, Подаръци за Него, Я Гадже, Подаръци за Рожден Ден, Коледа, Сватба, Участието, Младоженеца, Под?

Подарък за съпруга ми, в Чантата, пощенска Картичка, Подарък от съпруга, Подаръци за Него, Я Гадже, Подаръци за Рожден Ден, Коледа,

BGN 2.67

Наличност
На склад

~ Размер ~ 2,13 "x 3,38", подходящ за почти всички отделения за карти в портмонетата, идеален подарък за срещи, дайте на любимия човек подарък от любов ~ ПОДАРЪК с любов ~ послание с любов за него - "НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ аз ТЕ ОБИЧАМ, ПОНЯКОГА е ТРУДНО да се намери ДУМИ, за ДА ТИ КАЖА КОЛКО МНОГО ТИ ЗА МЕН КАЖЕШ, АКО аз, И ЧЕ Е НАПРАВИЛ правилното нещо В ЖИВОТА СИ, ТАКА че ТОВА е, КОГАТО ДАДОХ ТИ СЪРЦЕТО СИ, ТИ си най-ДОБРИЯТ МИ ПРИЯТЕЛ, МИ значими ДРУГИ, МИ е ВСИЧКО, ОБИЧАМ ТЕ", " благодаря за твоята загриженост и подкрепа. ~ Подаръци за разполагане ~ подаръци под формата на портфейл за годишнина, подарък за свети Валентин, за него подарък за човек, съпруг, съпругче, сладък подарък за връзка от разстояние. ~ ТЕХНОЛОГИЯ на МАТЕРИАЛИТЕ ~ Парче от неръждаема стомана, които са проста поделку, картичка с други думи с лазерно гравиран, карта с постоянна гравирани, да се чете лесно, не избледняват, не се огъват. ~ Опаковка ~ този сладък подарък под формата на портфейла-подложка с надпис etal, добре опаковани в красив подаръчен плик. идеален за връчване на подаръци. ~ Размер ~ 2,13 "x 3,38", подходящ за почти всички отделения за карти в портмонетата, идеален подарък за срещи, дайте на любимия човек подарък от любов. ~ ПОДАРЪК с любов ~ послание с любов за него - "НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ аз ТЕ ОБИЧАМ, ПОНЯКОГА е ТРУДНО да се намери ДУМИ, за ДА ТИ КАЖА КОЛКО МНОГО ТИ ЗА МЕН КАЖЕШ, АКО аз, И ЧЕ Е НАПРАВИЛ правилното нещо В ЖИВОТА СИ, ТАКА че ТОВА е, КОГАТО ДАДОХ ТИ СЪРЦЕТО СИ, ТИ си най-ДОБРИЯТ МИ ПРИЯТЕЛ, МИ значими ДРУГИ, МИ е ВСИЧКО, ОБИЧАМ ТЕ", " благодаря за твоята загриженост и подкрепа. ~ Подаръци за разполагане ~ подаръци под формата на портфейл за годишнина, подарък за свети Валентин, за него подарък за човек, съпруг, съпругче, сладък подарък за връзка от разстояние. ~ ТЕХНОЛОГИЯ на МАТЕРИАЛИТЕ ~ Парче от неръждаема стомана, които са проста поделку, картичка с други думи с лазерно гравиран, карта с постоянна гравирани, да се чете лесно, не избледняват, не се огъват.

Опции за продукта

Свързани продукти