.

.

LCD екрани за мобилни телефони Lysee - 6,0 см златисто кафяво за GiONEE M6 Plus GN8002 GN8002S LCD дисплей + смяна на дигитайзер докосване на екрана в събирането - (Цвят: златен)

LCD екрани за мобилни телефони Lysee - 6,0 см златисто кафяво за GiONEE M6 Plus GN8002 GN8002S LCD дисплей + смяна на дигитайзер

BGN 1.67

Наличност
На склад

Цвят : Златен Продуктът се използва за ремонт и подмяна на злото, повредени, треснувшего, не распознанного LCD дисплей, сензорен екран. Голямо количество на склад. Тестван преди да изпратите и на 100% за да работи добре. Отлично сервизно обслужване.Висок клас 6,0-инчов Злато За Gi ONEE M6 Plus GN8002 GN8002 S LCD дисплей + Смяна на Дигитайзер с Докосване на екрана В събирането Описание на продукта : 1. Продуктът се използва за ремонт, подмяна на злото, повредени, треснувшего, не распознанного LCD дисплей, сензорен екран 2. Голямо количество на склад 3. Тестван преди да изпратите и работи на 100% добър 5. Отлично сервизно обслужване 6. Силно се препоръчва професионално инсталиране.Ние не носим отговорност за всякакви повреди на вашия мобилен телефон, които могат да възникнат по време на непрофесионални замяна на резервни части.Реални снимки : моля, Обърнете внимание : 1. Всеки продукт ще бъде тестван и е в добро състояние, преди да изпратите.Не инструкциите, не е удовлетворено. Това е лесна работа за някой, който не разполага с технически умения за демонтаж или монтаж на мобилен телефон, така че се уверете, че знаете как да инсталирате, преди да поръчате, или подайте му специалисти за инсталиране. Силно препоръчваме професионално инсталиране.Трябва да го тества преди инсталирането на LCD дисплея, ние не носим отговорност за всякакви щети, които може да причини по време на инсталацията.Благодарим ви!Бележки, преди да инсталирате : 1. Съвет 1 : Проверете преди инсталацията При изпитване не отстранете защитното фолио или бележки.Моля, обърнете внимание на проблема със статично електричество.Преди да премине към някакво ремонт, уверете се, че заземяването е електростатичен разряд (електро static discharge).Това ще предотврати увреждане на електронни компоненти телефон статичното електричество.Не забравяйте да носите предпазни очила, и бъдете внимателни, за да не отрежете пръст от счупено стъкло. Съвет 2 : Симулира тестване Подмяна на екрана - много крехка продукт.

Опции за продукта

Свързани продукти