.

.

UPKOCH 1 бр. Здрав Външен Многофункционален Творчески подкрепа на Прост Практически Двуслойни Черен Тиган-Ютия Кухненски Часова Нива Ярусная Часова Шкаф-Поставка за ?

UPKOCH 1 бр. Здрав Външен Многофункционален Творчески подкрепа на Прост Практически Двуслойни Черен Тиган-Ютия Кухненски

BGN 11.86

Наличност
На склад

Поставка за съхранение на тенджери : Тази подова поставка за съхранение не отнема място в кухненски шкафУдобна поставка за съдове : четири регулируеми подкрепа за крачета, благодарение на които тя не поцарапает пода.Кухненска поставка за прибори : Лесен и модерен стил, който улеснява съхранението на тенджери.Кула за кухненски прибори : Цялата тази стойка за съхранение е подвижна, по който тя има.Здрава поставка за прибори : е Направена от висококачествен железен материал с висока износоустойчивост.Пратката включва 1 х поставка за саксии Характеристики -Можете да поставите тази поставка на пода, за съхранение на тигани, тенджери, фрези и други рафтовете. -Изработен от прекрасния материал, който е траен за използване в держателе за съхранение на прибори. -Цвят : Черна поставка за тигана. -Благодарение на приподнятому дизайн тя може ефективно почистване на съдове от падащото организатор на гардероба. -Материал : Поставка за съхранение на железен тиган. -Тази поставка за тенджери, разглобяема за лесно съхранение, което ще ви спести повече място в кухнята. Поставка за прибори. -Можете да поставите този рафтове за съхранение в ъгъла на кухнята, което е удобно за използване на опростени поставки за саксии. -Размер : около 40,00 X36,00 X36,00 см. / 15,72 X14,15 X14,15 инча креативна поставка за съхранение.Описание на продукта Удобна поставка за съдове Изработена от отлично материал, който е трайна употреба. здрава поставка за саксии с релефен дизайн, тя ефективно защитава тигани от падане. кухненска поставка за саксията не Можете да публикувате тази поставка на пода, за съхранение на тигани, тенджери, фрези и много други. поставка за съхранение на саксията Можете да публикувате тази поставка за съхранение в ъгъла кухня, удобен за използване. кухненска поставка за саксии Тази поставка за тенджери, разглобяема за лесно съхранение, което може да ви спести повече кухненски ресурси.

Опции за продукта

Свързани продукти