.

.

IEASEbwp Керамична Чаша От Неръждаема Стомана, Тенджера, покритие за Тигани, Поставка За Лъжици, Държач за Печки, Органайзер За Домашно Съхранение, Поставки За Суповых ?

IEASEbwp Керамична Чаша От Неръждаема Стомана, Тенджера, покритие за Тигани, Поставка За Лъжици, Държач за Печки, Органайзер За Домашно

BGN 34.34

Наличност
На склад

Нашите чаши са изработени от висококачествен порцелан, здрава и гладка повърхност, специално проектирани за подаване на топли и студени напитки *Организаторите за чинии, изработени от висококачествен метал, който е устойчив на корозия и е трайна.На кутията на четири гумени крака, която ще направи капака на тенджерата е по-стабилна и не пълзяща. * Тя е по-устойчиви, когато дръжката на капака завързано за образна опорна рамка. * Държач за капак на тигана не изисква инсталация, просто го поставете на плота или в кухненски шкаф, за да капаци и чинии или нещо плоско. * Той е с голям капацитет, което ви позволява да издържат по-тежки форми за печене, дъски за рязане.Нашите чаши са изработени от висококачествен порцелан, здрава и гладка повърхност, специално проектирани за подаване на топли и студени напитки. *Организаторите за чинии, изработени от висококачествен метал, който е устойчив на корозия и е трайна.На кутията на четири гумени крака, която ще направи капака на тенджерата е по-стабилна и не пълзяща. * Тя е по-устойчиви, когато дръжката на капака завързано за образна опорна рамка. * Държач за капак на тигана не изисква инсталация, просто го поставете на плота или в кухненски шкаф, за да капаци и чинии или нещо плоско. * Той е с голям капацитет, което ви позволява да издържат по-тежки форми за печене, дъски за рязане.Цвят : сребърен Материал : неръждаема стомана Размер : 18,5*15,5 виж.

Опции за продукта

Свързани продукти