.

.

BESTOYARD 1 бр. Превръзка на главата с пискюли, Панделки за коса, Превръзка на главата за момичета, Аксесоари за коса за Малки Момичета, Детски Фиби За коса с Кичури, Hanfu, Д?

BESTOYARD 1 бр. Превръзка на главата с пискюли, Панделки за коса, Превръзка на главата за момичета, Аксесоари за коса за Малки Момичета,

BGN 4.81

Наличност
На склад

Детски лъкове : ханфу за коса с кичури са Изработени от материали с пискюли за безопасно носенеПревръзки за момичетата : Много е забавно и прекрасно украшение за коса, просто и красиво, лесно се облича и да стреля.Щипки за коса за момичета : Изработени от висококачествен материал, издръжлив, красиви и шикарны.Хигиенни червило за момичета : хубава превръзка на главата за момичета, идеален подарък за вашите деца, момичета, дъщери и приятели на деца, момиче,.Para Beb : Идеален декор за косата на вашето бебе или момичета в ежедневието или на някои от събитията.Осъществяване на списък 1 х лента за коса Характеристики - Размер : 13,00 X12,00 X4,00 см / 5,11 X4,72 X1,57 см китайски коледни панделки за коса. - Материал : лента за + коса + зимни превръзка на главата за момичета от сплав. - Произведен от материал, който лесно се поставя и може да се задържи косата на вашите деца, превръзка на главата за момичета в едно цвете. - Направете вашите деца са по-привлекателни, когато носят в различни ситуации лента за коса с четка. - Красив и елегантен външен вид може да се комбинира с различни нарядами децата си и да ги направи по-привлекателни новогодишните детски аксесоари за коса. - Изпълнена в гъста китайски стил, с пискюли и лъкове, уникален и пленителен дамски превръзки и лъкове. - Разработени с празнична атмосфера, лесна и безопасна за използване за всяка коса и ежедневна употреба на декори за коса Spring Festival.Информация за стоки, Щипки за коса с pom-помераните Търсите красиви колела за коса за дъщеря ми на празника на пролетта?Тези творчески и изящни шапки с пискюли може да бъде най-добрия избор. прическа за момичета с китайски лента И може да се комбинира с различни прически и дрехи. китайски декорации с пискюли Прекрасен подарък за Нова година за момичета, също може да стане добър подарък за децата на ваши приятели.

Опции за продукта

Свързани продукти