.

.

Комплект за Дистанционно управление на повдигане кран с Дистанционно управление Повдигане с кран 1 Приемник за Минната техника за Повдигане на Локомотив (26-635В)

Комплект за Дистанционно управление на повдигане кран с Дистанционно управление Повдигане с кран 1 Приемник за Минната техника

BGN 50.10

Наличност
На склад

С 8 бр бутони за управление, 7 бр. от които са бутони, с една скорост, 1 бр. бутон - пълен застой.Вътрешни функции могат да бъдат настроени с помощта на компютърен интерфейс.С помощта на устройства за предупреждение за напрежение на батерията той може сам да си изключите верига при слабо напрежение.Преминете клавиши за сигурност за предотвратяване на неоторизирано използване. Нагоре / надолу, изток / запад, юг / север могат да бъдат настроени така, че да блокират един на друг. бутони за управление, 7 бр. от които са бутони, с една скорост, 1 бр. бутон - пълен застой. С помощта на устройства за предупреждение за напрежение на батерията той може сам да си изключите верига при слабо напрежение. Ключ ключ за сигурност за предотвратяване на неоторизирано използване. Вътрешни функции могат да бъдат инсталирани компютърен интерфейс. Нагоре / надолу, изток / запад, юг / север могат да бъдат настроени така, че да пречат един на друг. Дубликат бутон 1 може да бъде конфигуриран да стартира, ускорение, за нормалната работа и други функции. До 9 контролни точки. Защита срещу заваряване дим, защита от метален прах, защита от масло, водоустойчив, защита от падане.Параметри : Тип на продукта : Безжичен промишлен дистанционно управление Модел : H21-e1 Работно напрежение : 12-36 В (пълно напрежение), 26-635 В (пълно напрежение) Разстояние за управление : до 100 метра Кодове за сигурност : по-4,3 милиарда, никога не дублира Ниво на защита : ip65 Батерия за дистанционно управление : 2 батерии тип АА (в комплекта не са включени) Списък на пакетите : 1 x предавател 1 x приемник 1 x Прахоустойчив калъф 2 x Кабелна замазка 1 x Инструкции.

Опции за продукта

Свързани продукти