.

.

HANABASS Пластмасови Чаши за вода, Чаши за деца, Пластмасова Чаша, Комплект Чаши за Баня, Държачи За Паста за зъби, Сини Чаши, Прекрасна Чаша, Модни Четка за Зъби, Чаша, Се?

HANABASS Пластмасови Чаши за вода, Чаши за деца, Пластмасова Чаша, Комплект Чаши за Баня, Държачи За Паста за зъби, Сини Чаши,

BGN 3.00

Наличност
На склад

Pp, Tpe ЧАША за изплакване на пара - това също може да бъде една чаша вода за уста или чаша за пиене. небьющаяся чаша за зъби. ПРОСТА чаша вода за уста, в банята-Подходящ за баня, кухня, домашна среда, на улицата, преносими пътуване или подарък, подходящ за всички хора. чаша за изплакване на зъбите.Бели чаши - идеалният подарък за вашите приятели и семейство. чашка-държач за паста за зъби.СИНИ ЧАШИ ЗА ПИЕНЕ - Изработени от материали, годни за употреба във времето.ЧАША ЗА МИЕНЕ на ЗЪБИТЕ - може да побере кафе, чай, вода, мляко, плодов сок, содовую и така нататък.Това може да бъде една чаша вода за уста или чаша за пиене. ЧАША за изплакване на пара - Това също може да бъде една чаша вода за уста или чаша за пиене. небьющаяся чаша за зъби. ПРОСТА чаша вода за уста, в банята - Подходящ за баня, кухня, домашна среда, на улицата, преносими пътуване или подарък, подходящ за всички хора. чаша за изплакване на зъбите.Бели чаши - идеалният подарък за вашите приятели и семейство. чашка-държач за паста за зъби.СИНИ ЧАШИ ЗА ПИЕНЕ - Изработени от материали, годни за употреба във времето.ЧАША ЗА МИЕНЕ на ЗЪБИТЕ - може да побере кафе, чай, вода, мляко, плодов сок, содовую и така нататък.Това може да бъде чашка за изплакване на устата или на чаша за пиене.Осъществяване на списък 1 x чаша Характеристики - Размер : около 12x7,8x7,8 см Чаша за баня. - Цвят : розов златна чаша. - Материал : небьющаяся феята на чаша от полипропилен, TPE. - Идеалният подарък за вашите приятели и близки на сини чаши. - Изработен от устойчив материал и е проектирана за продължителна употреба на чаша за сок и мляко. - Приложимо за баня, кухня, домашна среда, на открито, преносими пътуване или подарък, подходящ за всички хора, използващи бяла чаша. - Това също може да бъде чашка за изплакване на устата или чаша за пиене от бяла пластмаса. - Изчистен дизайн на чаша за миене на зъби, с елегантен външен вид Преносима чаши за миене.Описание на продукта Чаша за баня бял Търсите красив и практичен чаша за четка за зъби?Този предмет ще бъде добър избор.

Опции за продукта

Свързани продукти