.

.

N/A 5 бр./компл. Акрилна пудра на Прах, Гел, За рисуване на нокти, Четки за Маникюр, инструмент за 3D рисуване, дръжка с Цветя модел (Цвят: черен размер: 5 бр.)

N/A 5 бр./компл. Акрилна пудра на Прах, Гел, За рисуване на нокти, Четки за Маникюр, инструмент за 3D рисуване, дръжка с Цветя модел

BGN 5.66

Наличност
На склад

Създаване на красиви нокти за даване на упорит блясък кончикам нокти!За рисуване на малките детайли, цветове, шарки и т. и Лесен за използване.Подходящи за професионална употреба или за използване в домашни условия!.Моля, внимателно измийте я след употреба, пазете в чистота и сигурност за повторна употреба!.Количество : 5 бр. Дължина на косата : прибл.9/12/14/16/18 мм Материал : пластмасова дръжка и найлон Тегло : прибл.30 г Цвят : черно Съдържание на опаковката : 5 бр. х пискюл за нокти Характеристики и начин на употреба : Тя е направена от висококачествен материал, достатъчно дълготраен, за ежедневна употреба.Подходящ за естествени нокти, режийни нокти и 3 D-нийл арт.Създаване на красиви нокти за даване на упорит блясък кончикам нокти!За рисуване на малките детайли, цветове, шарки и т. и Лесен за използване.Подходящи за професионална употреба или за използване в домашни условия!Моля, внимателно измийте я след употреба, пазете в чистота и сигурност за повторна употреба!Забележка : 1. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркост на светлината. Моля, оставяйте малко отклонение на данните от измерванията. Моля, се допуска отклонение от 2-3 мм. Изкуство, занаяти и шиене "Живопис, рисуване и художествени принадлежност", Комплекти четки за рисуване.

Опции за продукта

Свързани продукти