.

.

QLAZO Управляемият Коса Стол за стайлинг на коса, Коса стол, Стол за фризьор-стилист, Поднимаемое на 45-55 см, Хидравлично Салонное обзавеждане, Подходящ за фризьорски с?

QLAZO Управляемият Коса Стол за стайлинг на коса, Коса стол, Стол за фризьор-стилист, Поднимаемое на 45-55 см, Хидравлично Салонное

BGN 50.49

Наличност
На склад

[Висококачествени материали] Хидравлично коса кресло изработено от тежка рамка от стомана и изкуствена кожа, която е приятна за кожата и износостойкаИзпълнен с гъба с висока плътност, мека и удобна.Нашето хидравлично коса стол може да се използва в продължение на дълго време.И са лесни за почистване и поддържане. [Лесна настройка] Нашата коса стол има специален дизайн хидравлична помпа, която ви позволява лесно да регулирате височината на стола според вашето желание.Регулируема височина : 45-55 см, можете да изберете коса стол в съответствие с вашите нужди. [Дизайн], Разработен за да се адаптира към естествената форма на гърба на човека.Пяна с висока плътност осигурява комфорт и подкрепа за долната част на гърба.Елегантна Т-образна поставка за краката и хромированное основа осигуряват допълнителен комфорт за вашите клиенти. ♬【Метод за регулиране на ВИСОЧИНАТА】 : Салонное стол оборудвано высокопрочным хидравличен помпа (никога не инсталирайте го отзад напред), който нежно кликне върху лифт мряна, за да изпусне въздуха от хидравлична помпа, не е необходимо всеки път стъпвам на дъното.Ако трябва да се намали височината на салонного столове, наступите в долната част. ♬【СВЕРХПРОЧНОЕ САЛОННОЕ СТОЛ】 : Grooming стол произведени от ултра силна рамка, набито гъба с висока плътност и обтянуто изкуствена кожа, Салонное стол е с ергономичен дизайн, може да прислониться към облегалката на фризьорски стола и сложи крака на поставка за краката за по-удобно сядане.Подложка за стол представлява по-гладка повърхност.И това също е водонепроницаемо, лесен за почистване.Нескользящее дъното, за да се предотврати спотыкания и подхлъзване.не лесно да се търкаля. ефективно намалява умората и стреса при изправяне.Край със защита от усукване предотвратяват tripping.Name : Характеристики на фризьорски столове : - Въртящо се на 360 градуса коса стол - Висококачествена стоманена рамка - Пяна подложки с висока плътност, удобна седалка.

Опции за продукта

Свързани продукти