.

.

DOITOOL 2 бр., Удобна Четина, Масажор За Прически, Лесен Грижи, Синя Четка за Шампоан, Детска Диспенсер за Преносима Люлка и Шапки за Коса, Гребен за Новородено, Детски Гр?

DOITOOL 2 бр., Удобна Четина, Масажор За Прически, Лесен Грижи, Синя Четка за Шампоан, Детска Диспенсер за Преносима Люлка и Шапки за Коса,

BGN 0.67

Наличност
На склад

С Детска четка за коса : Гребен мека и не уврежда косата на детето. : Моля, дизайн гребен с кръгови зъби, не е много лесно да се надраска на главата на бебето.Детска масажът гребен : Гребен има и не травмирует косата.Четка за новородени : ярък цвят, с прекрасен външен вид. гребен за новородени.Набор от четки и гребени : ярък цвят, много приятен външен вид. Детска четка за коса : гребен мека и не уврежда косата на детето. : Моля, дизайн гребен с кръгови зъби, не е много лесно да се надраска на главата на бебето.Детска масажът гребен : Гребен има и не травмирует косата.Четка за новородени : ярък цвят, с прекрасен външен вид. гребен за новородени.Набор от четки и гребени : Ярък цвят, много приятен външен вид.Осъществяване списък 2 бр. x 1 комплект детска гребени Особености -Използвайте дизайн гребени със заоблени зъби за лесно надраскване на щетинную четка за коса на главата на бебето.Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване, може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и гребен за косене на действителния продукт. - Ярки цветове, прекрасен външен вид детска гъба за къпане. -Нашите гребени, изработени от материал, антистатични и плавно се използва, гребен за деца. комплект гребени за новородени бебета-четка за коса мека и не травмирует коса, четка за коса за малки деца. - Размер : 12 x 4,5 x 2,5 виж Четка за зъби с лек припадък. -Допринася за постепенното кръвообращение на детето, помага за развитието на мозъка, расчесывает косата на главата му настръхна. - Материал : Полипропилен четка за новородени. - Цвят : Синя пластмасова детска четка за коса.Информация за стоки, Определени за деца Помага на детето масаж с детството, може да допринесе за постепенното кръвния поток, развитие на мозъка, може да образува добър режим на взаимодействието на родителите и на децата, отношенията между родителите и децата може да се дискретно да се култивира, за повишаване на адаптивността на бебето към външния свят, добре за междуличностните отношения на детето.

Опции за продукта

Свързани продукти