.

.

580x120mm Лабораторен Цифров Миксер, Прът За Разбъркване, Спирала Промишлена Мешалка, Ръкохватка за Смесване, Прът за Химически Замърсявания, Бои, Цимент, годни за Покр?

580x120mm Лабораторен Цифров Миксер, Прът За Разбъркване, Спирала Промишлена Мешалка, Ръкохватка за Смесване, Прът за Химически Замърсявания,

BGN 13.38

Наличност
На склад

высокоуглеродистая стомана ✨ Идеален за смесване на бои за химически кални настилки и цимент. ✨По-здрав, сверхпрочный и по-лесно за почистване. ✨Позволява на потребителя да се смесват боя или всичко, което е необходимо за смесване, направо в банката или кофа. ✨Е изработен от стомана с висока якост с сварными шевове, за да се гарантира дълъг срок на експлоатация. ✨Осигуряване на високо ниво на удовлетворение е наш основен приоритет за нашите клиенти.Не се колебайте да ни информират чрез "свържете се с продавачите", ако стоките не отговарят на вашите очаквания.Тържествата започват в!. высокоуглеродистая стомана. ✨ Идеален за смесване на бои за химически кални настилки и цимент. ✨По-здрав, сверхпрочный и по-лесно за почистване. ✨Позволява на потребителя да се смесват боя или всичко, което е необходимо за смесване, направо в банката или кофа. ✨Е изработен от стомана с висока якост с сварными шевове, за да се гарантира дълъг срок на експлоатация. ✨Осигуряване на високо ниво на удовлетворение е наш основен приоритет за нашите клиенти.Не се колебайте да ни информират чрез "свържете се с продавачите", ако стоките не отговарят на вашите очаквания.Тържествата започват в!.Описание, Изработени от високо високо стомана със сварными шевове, за да се гарантира дълъг срок на експлоатация.Позволява на потребителя да се смесват боя или всичко, което е необходимо за смесване, направо в банката или кофа.По-трайни, сверхпрочный и по-лесно за почистване.Идеален за смесване на бои, химически замърсявания, хранителни покрития и цимент.Характеристики Материал : высокоуглеродистая стомана - Размер : 580 х 120 мм - Цвят : сребърен Предпоставка включва 1 х прът за миксер bosch.

Опции за продукта

Свързани продукти