.

.

ZHYLing 5/10 бр. Гъба за миене на съдове Волнообразного тип, Кърпа За миене на съдове, Впитывающая Плат, Кухненски уреди, Домакински Почистващи средства (Цвят: 5 бр.)

ZHYLing 5/10 бр. Гъба за миене на съдове Волнообразного тип, Кърпа За миене на съдове, Впитывающая Плат, Кухненски уреди, Домакински

BGN 13.69

Наличност
На склад

Трайни, те са добре поддържат форма, не отваливаются и да не се счупят, и служи по-дълго, дори при измиване на твърди продуктигъби абсорбират добре влагата, са идеални за миене на съдове и лесно се отстранява мръсотията и остатъците от храна, без да оставя драскотини или развод.Материал : Полиестер + гъба.Размер : Около 11*7*3.Гъба добре се абсорбират влагата и отлични за миене на съдове, а също така лесно се отстранява мръсотията и остатъците от храна, без да оставя драскотини или развод.Ополаскивайте ги с вода след всяка употреба, те бързо се да изсъхне и по-малко податливи на odors.Name : Гъба за миене на съдове с волнистостью цвят : син Опаковка : шампанско, чанта + картонена опаковка включва : 5/10 бр. гъба за миене на съдове с волнистостью от висококачествени материали.Висока мощност за почистване. Моля, обърнете внимание : поради различни екрани и светлинни ефекти действителният цвят може да се различават малко от цветове на снимката.Поради ръчно измерване, моля, допуска се разлика в 1-3 виж, Ако имате някакви въпроси относно продукта, можете да се консултирате с нас по всяко време, ние ще ви дадем задоволителен отговор за първи път, благодаря.

Опции за продукта

Свързани продукти