.

.

Брави за шкафове Здрав лепкава заключване за Сигурност За детски шкафове, Брави за чекмеджета Без пробиване 3,5x2,5 см /1,38x0,98 инча | | - - (Цвят: A)

Брави за шкафове Здрав лепкава заключване за Сигурност За детски шкафове, Брави за чекмеджета Без пробиване 3,5x2,5 см /1,38x0,98 инча

BGN 2.00

Наличност
На склад

Цвят : A Помещение включва : 4 бр. Магнитни брави 1 бр. за ключ Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. Многофункционални магнитни брави за кабинет, в комплекта са включени 4 замъка и 1 за ключ. С отлично качество и траен лепкава лепило, удобен и бърз монтаж.Без пробиване на мебелите не трябва да страда.Лесно се поставя на различни материали като дърво, стъкло, камък и т. Характеристики : OOTDTY 1. Многофункционални магнитни брави за кабинет, в комплекта са включени 4 замъка и 1 за ключ. С отлично качество и траен лепкава лепило, удобен и бърз монтаж.Без пробиване на мебелите не трябва да страда.Лесно се поставя на различни материали като дърво, стъкло, камък и т. Безопасна и гуманизированная дизайн с магнитна ключалка е подходяща за семейство и предпазва от отваряне на деца до 5 години вратите на гардероба, чекмедже, бюфет и т., За защита на вашите малки деца. Широко приложение.Може да се използва на всеки домакински уреди и мебели, врати, шкафове, тумбочках, повдигащи кутии, прозоречни отвори и т. Забележка : Дебелината на проектирането на строителни прегради не трябва да надвишава 3 см, а разстоянието между чекмедже и горната част на горната плоча трябва да бъде не по-малко от 4,5 вижте Техническа спецификация : Материал : abs Цвят : бял Размер магнитно заключване : около 3,5x2,5 см / 1,38x0,98 инча Размерът на основата на замъка : приблизително 4x4x3 см / 1,57x1,57x1,18 инча Тегло : прибл. 160 г Опаковката включва : 4 броя магнитни замков1 нещо за KEYNote : 1. Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Опции за продукта

Свързани продукти