.

.

Касичка за монети с Голям Капацитет на Детска Лъки Cat Домакински Касичка за пари Сладък Cartoony прасенце срещу падане 1208C (Размер: без да се сваля)

Касичка за монети с Голям Капацитет на Детска Лъки Cat Домакински Касичка за пари Сладък Cartoony прасенце срещу падане 1208C (Размер:

BGN 42.01

Наличност
На склад

Всичко това е направено от смола материалЦвят на естествения и нежен, под формата на ярки, а текстурата е маркирана.На обратната страна има слот за монети.Дъното е изпълнено с отвор за монети.Отдолу е меко уплътнение.Той е поставен стабилно.Прост и честен теле облечен в дебел скафандър, с жив израз на лицето и отворени ъгли на стола, пълен с удоволствие.Това е едновременно украса и склад, добавляющее елементи пространство, че в същото време е на мода и изкуства. Размер : 20*13*10 вижте Всичко това е направено от смола материал.Цвят на естествения и нежен, под формата на ярки, а текстурата е маркирана.На обратната страна има слот за монети.Дъното е изпълнено с отвор за монети.Отдолу е меко уплътнение.Той е поставен стабилно.Прост и честен теле облечен в дебел скафандър, с жив израз на лицето и отворени ъгли на стола, пълен с удоволствие.Това е едновременно украса и склад, добавляющее елементи пространство, че в същото време е на мода и изкуства. Размер : 20*13*10 виж Касичка за монети Голям Капацитет от Детски Щастлив Котка Домакински Касичка за пари Сладък Cartoony Прасенце Срещу падане!Име на продукта : с Котешка касичка Материал : смола Занаят : ръчна изработка Размер : 20* 13 * 10 см Приложение : хол, спалня, шкаф за обувки и т. ❤Внимание : ◆ Всички декорации на снимки излизат извън рамките на нашите продукти. ◆ Моля, обърнете внимание, че може да има разлика в цвета между фотография и реалните стоки, поради разлики в дисплея и причините за стрелба! ◆ Ако не получите поръчката си в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас. ◆ Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля изпратете ни своята добра подкрепа.Много ви благодаря.

Опции за продукта

Свързани продукти