.

.

Redrubbit Голям Разтегателен полици за съхранение в Гардероба, Регулируема Височина, Стоманена Метална Кухненска Часова, Организаторите, Рафтове, Стойка за Подправки ?

Redrubbit Голям Разтегателен полици за съхранение в Гардероба, Регулируема Височина, Стоманена Метална Кухненска Часова, Организаторите, Рафтове,

BGN 1.33

Наличност
На склад

【Разтегателни и штабелируемый дизайн】 - Дължина и височина на тази етажерка може да се регулира според вашето желаниеДължината му може да варира от 16,5 инча до 27,5 инча в зависимост от това, как искате да организираме вашето пространство. 【Комплексно използване】 - Метални разширяеми штабелируемые рафтове на гардероба мигновено създават допълнително място за съхранение.Идеална за всяка килера или за поставяне на съдове за готвене, можете да ги поставите вътре в шкафа или на кухненската маса.Той е идеален за организация на цялата си посуда, кухненски принадлежности, консервирани храни и много други!. 【Здрава конструкция】 - Изработен от устойчив метал с прахово покритие, устойчиви на корозия, гладка повърхност рафтове гардероб полирани, така че тя няма лесно да изчезне.В средата на тази етажерка е носещ прът, който равномерно балансиран, за да не пропада навътре. 【Лесна инсталация 】 - Лесен за монтаж, с ясно ръководство.Само трябва да оправят няколко гайки на място, след което инсталацията ще бъде завършена.Носеща способност на високо, до 100 кг. 【Перфектен размер】 -Размерът на една етажерка е от 16,5 до 27.8 инча, осигуряване на достатъчно място за съхранение на посуда, кухненски принадлежности, плодове и зеленчуци и т. 【Разтегателни и штабелируемый дизайн】 - Дължина и височина на тази етажерка може да се регулира според вашето желание.Дължината му може да варира от 16,5 инча до 27,5 инча в зависимост от това, как искате да организираме вашето пространство. 【Комплексно използване】 - Метални разширяеми штабелируемые рафтове на гардероба мигновено създават допълнително място за съхранение.Идеална за всяка килера или за поставяне на съдове за готвене, можете да ги поставите вътре в шкафа или на кухненската маса.Той е идеален за организация на цялата си посуда, кухненски принадлежности, консервирани храни и много други!. 【Здрава конструкция】 - Изработен от устойчив метал с прахово покритие, устойчиви на корозия, гладка повърхност рафтове гардероб полирани, така че тя няма лесно да изчезне.

Опции за продукта

Свързани продукти