.

.

ОБАССО, Сериен номер. Етикет с Голограммой, Син Цвят, Защита, Очевидно Аутопсия, Защитен Стикер, 20*20 mm, 108 бр. /опаковане.

ОБАССО, Сериен номер. Етикет с Голограммой, Син Цвят, Защита, Очевидно Аутопсия, Защитен Стикер, 20*20 mm, 108 бр. /опаковане.

BGN 18.36

Наличност
На склад

Оригинален етикет с голограммой и изключителна изработка гарантира, че тя не е налична на пазараВсеки етикет с голограммой има уникален сериен номер, за улесняване на контрол на продажбите.Скрито изображение с помощта на обектива : При обичайния източник на светлина е само ефект обектив, но с помощта на фенерчето той показва защитен скрит текст, който може да ви помогне лесно да се определи автентичността (просто се нуждаят от мобилен телефон с функция фенерче).Добре повишава имиджа на марката и за стойността на един продукт с много малки разходи.Ние също приемаме на потребителски печат.Той може да отпечатате лого, име на фирмата, серийният номер или случаен номер . OBASSO - тайван марка на продукти, свързани с безопасността.Ние продаваме многофункционални етикети и сертификати, като например етикет с голограммой, стикер със защита от неоторизиран достъп, стикер със сериен номер, хартия за защита от копиране и сертификат . Не са само стандартните продукти, но ние също можем да разработим и производство на потребителски продукти за вас.Въвеждането на продукта CM Холограма - това е специален и високотехнологичен метод за печат.Дори при използване на една и съща технология за копиране на едни и същи ефекти, холограмни изключително трудно, така че е холограма е най-икономично и е широко използван решение за защита срещу фалшифициране в момента.Плюс към това, че на всеки етикет е посочен който проследява сериен номер, това позволява както да се бори с контрафактом, така и управление на обем и посоката на продажбите.СМ Технически характеристики на продукта : 108 броя в опаковка Размер : Квадратна 20 мм лазерно фолио, Цвят : сребрист Цвят на текста : черен Текстовото съдържание : 6 кодекс непрекъснат сериен номер Интервал между серийными стаи избрани на случаен принцип, и всеки номер не се повтаря.

Опции за продукта

Свързани продукти