.

.

Zerodeko 1бр бутилка за вода от диспенсер за пътуване free toiletries превоз на контейнери лосион пластмасов контейнер за сапун бутилки мини бутилки пяна добре ръми спрей бут?

Zerodeko 1бр бутилка за вода от диспенсер за пътуване free toiletries превоз на контейнери лосион пластмасов контейнер за сапун

BGN 1.67

Наличност
На склад

Помпа за сапун с лосион - идеален за съхранение на овлажняващ лосион, есенции, шампоан, лосион за тяло, шампоан за тяло, средства за измиване на лицето, смеси от етерични масла и много другиБУТИЛКА С НЕЯСНА ВОДА - бутилка от шампоан.Бутилка с НАСОСНЫМ опаковка - Идеална за съхранение на овлажняващ лосион, есенции, шампоан, лосион за тяло, шампоан за тяло, средства за измиване на лицето, смеси от етерични масла и много други. бутилки с пенопластовым помпа.Бутилка с помпа за ЛОСИОН-450 мл Козметична бутилка С Голяма Уста, Прозрачна Преносима Бутилка за лосион, бутилка, с помпа за шампоан, бутилка за шампоан за тяло.БУТИЛКА ЗА ЛОСИОН - пластмасова бутилка с помпа.Помпа за сапун с лосион - идеален за съхранение на овлажняващ лосион, есенции, шампоан, лосион за тяло, шампоан за тяло, средства за измиване на лицето, смеси от етерични масла и много други.БУТИЛКА С НЕЯСНА ВОДА - бутилка от шампоан.Бутилка с НАСОСНЫМ опаковка - Идеална за съхранение на овлажняващ лосион, есенции, шампоан, лосион за тяло, шампоан за тяло, средства за измиване на лицето, смеси от етерични масла и много други. бутилки с пенопластовым помпа.Бутилка с помпа за ЛОСИОН-450 мл Козметична бутилка С Голяма Уста, Прозрачна Преносима Бутилка за лосион, бутилка, с помпа за шампоан, бутилка за шампоан за тяло.БУТИЛКА ЗА ЛОСИОН - пластмасова бутилка с помпа.Списък на пакетите 1 x бутилка за козметика Характеристики -Изработени от PET материал, здрави и безопасни пътни бутилки-помпа за тоалетни принадлежности. - бутилка шампоан за тяло у дома, баня, кухня, хотела и т. - Размер : Около 7,9 х 7,9 х 17,8 см Пластмасова прозрачна бутилка с помпа. - Лесен за употреба и съхранение, конструкцията на винтового помпа, за многократна употреба улични контейнери за тоалетни принадлежности. - Подходящ за съхранение на овлажняващ лосион, есенции, шампоан, лосион за тяло, шампоан за тяло, средства за измиване на лицето, смеси от етерични масла и други бутилки с помпа за лосион.

Опции за продукта

Свързани продукти