.

.

автомобилна Пепелник eing, Преносим, за бездимни цигари, Цилиндричен поставка за Чаши със сини led индикатора, Автомобилни Аксесоари за жени, идеален за автомобила, до?

автомобилна Пепелник eing, Преносим, за бездимни цигари, Цилиндричен поставка за Чаши със сини led индикатора, Автомобилни Аксесоари за жени,

BGN 6.66

Наличност
На склад

Материал : Неръждаема стомана + ABS + кристали Размер : Височина 9 см / 4 инча в диаметър 8 см / 3 инча. Цвят : черен, бял и сребрист.Пратката включва : 1 бр. кола за пепелници.Отворете капака нагоре, тя може автоматично да се скача.Батерията е включен в комплекта, батерията може да се замени, когато е приключен, положителен полюс нагоре.Може да се използва в нормален режим, след като затворите капака на отделението за батерията.Вътрешно led осветление прави използването на по-удобен, дори и през нощта. [Луксозна автомобилна пепелник] - Модерна и стилна автомобили пепелник с капачка, украсена отгоре с висококачествени лъскави пайети, удобен за переноске и е подходящ за повечето автомобилни подстаканников.За получаване на допълнителни опции можете да посетите нашият магазин и да намерят други автоаксесоари bling crystal, подходящи за тази пепелник, за да се подобри визуалното единство на интериора на колата.Моля, обърнете внимание : Това е сребърен продуктът се предлага с черна или бяла долната част на led покритие, което е изпратен на случаен принцип, благодаря. [MULTI] - Подвижна, лесна за почистване, добра пропускливост.Пепелник заема малко място.Това може да бъде декоративно произведение на изкуството на бюрото си, или мини-мусоросборник.Идеален за използване както на закрито, така и на открито в домове, офиси, ресторанти, хотели, градини, паркове и т. [ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ИЗРАБОТКА] - Тази пепелник за цигари без мирис и бездымна, изработени от негорими огнеупорни материали.Премиум класически стил.Здрав и издръжлив. [СТУДЕН син led индикатор, ЯСНА ВИДИМОСТ] - Син led индикатор светва автоматично, когато отворите капака, осигуряване на лесен визуален достъп до вътрешната част в тъмни помещения.Предвидено отвор за гасене на пожар и гнездо за апликатора за уста за цигари. [ОТЛИЧЕН аксесоар за кола] - умен и сладък подарък под формата на тавата за бездимните тютюневи изделия, за приятелите си, които пушат, особено за дамите, момичета и съпруги.Ако имате някакви въпроси относно този продукт, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.КУПИ С УВЕРЕНОСТ. [Луксозна автомобилна пепелник] - Модерна и стилна автомобили пепелник с капачка, украсена отгоре с висококачествени лъскави пайети, удобен за переноске и е подходящ за повечето автомобилни подстаканников.За получаване на допълнителни опции можете да посетите нашият магазин и да намерят други автоаксесоари bling crystal, подходящи за тази пепелник, за да се подобри визуалното единство на интериора на колата.Моля, обърнете внимание : Това е сребърен продуктът се предлага с черна или бяла долната част на led покритие, което е изпратен на случаен принцип, благодаря.

Опции за продукта

Свързани продукти