.

.

Somswcpass Новост, Музикална Нота, Кафеена Чаша Керамична чаша с дръжка за Саксофон, Порцеланова Чаша за напитки, Мляко, Какао, чай, 13,5 грама, за домашния офис, за Жени, за ?

Somswcpass Новост, Музикална Нота, Кафеена Чаша Керамична чаша с дръжка за Саксофон, Порцеланова Чаша за напитки, Мляко, Какао, чай, 13,5

BGN 7.49

Наличност
На склад

Творчески и ръчна работа висококачествена масивна керамична чаша за осигуряване на продължителна употреба. Красива керамична чаша с обем 13,5 oz (400 мл) с елементи на музикални ноти.За любителите на музиката, особено на китара.Ние ви предлагаме избор на 3 персонализирани шаблон.Подходящ за приготвяне на топли и студени напитки, могат да се мият в миялна машина и микровълнова печка.За всеки повод : рожден ден, Коледа, Свети Валентин, Ден на учителя, Ден на майката, Ден на бащата.Творчески и ръчна работа. висококачествена масивна керамична чаша за осигуряване на продължителна употреба. Красива керамична чаша с обем 13,5 oz (400 мл) с елементи на музикални ноти.За любителите на музиката, особено на китара.Ние ви предлагаме избор на 3 персонализирани шаблон.Подходящ за приготвяне на топли и студени напитки, могат да се мият в миялна машина и микровълнова печка.За всеки повод : рожден ден, Коледа, Свети Валентин, Ден на учителя, Ден на майката, Ден на бащата.Съдържание на опаковката : 1x керамична чаша.

Опции за продукта

Свързани продукти