.

.

Кутия за пощенски картички Lesixur 8 инча, Кутия за получаване на пощенски картички в стил бохо с цветен модел, За Рожден Ден, сватба, за младоженци или за душата на дете?

Кутия за пощенски картички Lesixur 8 инча, Кутия за получаване на пощенски картички в стил бохо с цветен модел, За Рожден Ден, сватба,

BGN 1.00

Наличност
На склад

1) Размера на полето за картички : 8 x 8 x 8 см, размер на на най-горния слот : 3,15 x 0,2 инча, кутия за картички за рожден ден, сватба, младоженци или детски душ, участието, пенсиониране, на бала 2) дизайнът на кутията е здрава и трайна, картонена кутия е изработена от удароустойчив гофриран картон, който по-дебела хартия картон, а повърхността е покрита с лека обвивка, и блясък е много впечатляващ. 3) Събранието на опаковката : кутия идва в сгънат вид за по-лесно съхранение.Инструкциите са показани на снимката в описанието, като следвате инструкциите, можете лесно да съберат кутия за секунди. 4) кутия може да се използва повторно.Красив дизайн, също така го прави чудесна украса за вашия дом или партита.Всеки път, когато искате да получите картичка с пожелания, карта подарък, почетен споменавам картата или дори с пари на късмета си, оставете кутията на рецепцията.

Опции за продукта

Свързани продукти