.

.

Модни Двупластова Желязна Верига за панталони в стил Хип-Хоп, Верига за тялото, Имитация на Кристали, Регулируема Верижка за кръста Гореща Момичета, Регулируема гр?

Модни Двупластова Желязна Верига за панталони в стил Хип-Хоп, Верига за тялото, Имитация на Кристали, Регулируема Верижка за

BGN 36.64

Наличност
На склад

Колие-верижка за тяло, което се използва За ежедневните декорации или украса за нощен клубМного уникална и модерна, лъскава верига за тялото, подходяща за Вашата очарователна външност.Това е чудесен подарък за годишнини церемонии, рождени дни или просто изненада, за да напомни на този особен човек, колко много те е грижа. Изразете любовта си, на Деня на майката, на парти по случай рожден Ден, свети Валентин, сватба, участието, годишнина, празник, писма или други.ПОДХОДЯЩ за всеки повод : Добър подарък за дами и момичета, идеален за игри и танци, срещи, Коледа, партита, рождени Дни, годишнини, Деня на майката, Деня на Св. Валентин и ежедневието.Модни двупластова желязна верига за панталони в стил хип-хоп, верига за тялото, имитация на кристали, регулируема верижка за кръста гореща момичета, регулируем маншет, дантела, модни двупластова желязна верига за панталони в стил хип-хоп, верига за тялото, имитация на кристали, регулируема верижка за кръста гореща момичета, материал : сплав, цвят : както е показано на картинката, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 11,2 г.

Опции за продукта

Свързани продукти