.

.

Поставка за чаши за багаж, 3 Джоба, Пътна чаша за Куфара, Държач за самолетни билети, Сгъваема Многофункционална Поставка за напитки, Държач за напитки в свободната ?

Поставка за чаши за багаж, 3 Джоба, Пътна чаша за Куфара, Държач за самолетни билети, Сгъваема Многофункционална Поставка за напитки,

BGN 0.67

Наличност
На склад

【Практичен дизайн с множество джобове】Този поставка за чаши за багаж има джоб за чаши в ляво и два джоба на правото за съхранение, които можете да използвате за поставяне на кутии, картонени чаши, напитки, мобилни телефони, различни документи за пътуване, билети и други предмети 【Качествен материал】 Този поставка за чаши за багаж е изработена от висококачествен полиестер, здрав, издръжлив, устойчив на абразия, нетоксичен и института безвреден, не се поддава на деформация и лесен за почистване. 【Противоскользящий и преносим】 Този поставка за чаши за багаж е стягаща дизайн на съвсем малък в горната част поставки за чаши след която може ефективно улавяне на чаша и не се плъзга по желание, безопасно и надеждно.Сгъваема конструкция позволява лесно да го поставите в чанта или багажа, без да заема твърде много място, което улеснява переноску. 【Освободи ръцете си и гъвкавост】 Този поставка за чаши за багаж освободи ръцете си, да запази реда в пътуване, ще предотврати загуба на неща, лесен за използване и е основен инструмент за бизнес пътувания.Той е подходящ за почти всички багажных подпори, за да отговарят на вашите многостранни потребности. 【Идеален подарък】 Този поставка за чаши за багаж - идеален подарък за семейството, приятелите, любимите, колеги на рождени дни, Коледа, Хелоуин, Ден на бащата, Ден на майката и други празници.Поставка за чаши за багаж.Списък на резервни части : 1 х поставка за чаши за багаж Параметри : Име на продукт : поставка за чаши за багаж Цвят : сив Материал : полиестер Размер : около 20x18 см (7,88x7,09 инча) Забележка : 1. Може да има малки различия между образа и действителния цвят на продукта.Ние ще направим всичко възможно, за да ви покаже точно цвят. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на ръчно измерване.

Опции за продукта

Свързани продукти