.

.

Колие с пощенска картичка Крило на Ангел за жените Това не е сбогом, Тя ще се видим отново, Колие с Окачване, Бижута, Колие с пощенска картичка Небесният ангел, подар?

Колие с пощенска картичка Крило на Ангел за жените Това не е сбогом, Тя ще се видим отново, Колие с Окачване, Бижута, Колие с пощенска картичка

BGN 1.67

Наличност
На склад

Материал за Декорация са Изработени От сплавКрасота, Елегантност и Невероятно качество на този Аксесоар Не са на висота.Колие с крила на ангел сладко и нежно, богат дизайн и ярки цветове Лесно се съчетават с всеки на вашия грим и переодеванием, подходящ за рожден ден, сватба, пътуване, банкети, танцови партита и други поводи.Област на приложение Лесно се съчетава с различни нарядами, подходящи за ежедневни бижута или всякакви други поводи като сватба, парти, презентация, годишнина, рожден ден, банкет, на официална вечер или на други светски дейности, ще ви позволи да изглеждате елегантно, с атрактивно и модерно. 【Перфектен размер】: Модерни и елегантни колиета са подходящи за жени и момичета, елегантно колие лесно се облича и да стреля, той е удобен подходящ за повечето размери на шията.Размер дължина : 43,5 + 5 вижте най-Добрият подарък, Това би бил чудесен подарък, да изразят любовта си към вашата майка, приятелка, годеница, съпруга, Валентинке, семейство или просто приятел и т. Подарък-изненада за тях, за да напомня на тези специални, колко много те е грижа.Колие с пощенска картичка "Крило на ангел" за жените това не е сбогом, ние отново ще се видим, колие с окачване, бижу, колие с пощенска картичка "Небесният ангел", подарък за рожден ден, за да си снимки, персонални колие с пощенска картичка "Крило на ангел" за жените това не е сбогом, отново ще се видим, колие с пощенска картичка "Небесният ангел", колие с окачване, подарък за рожден ден ГерМатериал : рафтинг, Пол : женски Брой : 1 бр. Размер дължина на карти : 43,5 + 5 см (Допуска се отклонение на 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.)Цвят : rose gold (поради разлика между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря ти!).

Опции за продукта

Свързани продукти